OPREZ u vožnji, večeras se očekuje novi talas snega

OPREZ u vožnji, večeras se očekuje novi talas snega
Podeli:

„Putevi Srbije“  apeluju na sve učesnike u saobraćaju da budu oprezni, poštuju saobraćajnu signalizaciju, posebno ograničenja brzine i kretanje prilagode uslovima na putu, jer se prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda Srbije na severu zemlje tokom večeri, noći i jutra očekuje novih 5 cm snega, a u zapadnim, centralnim i istočnim krajevima  od 10 do 15 cm novog snežnog pokrivača.

Štab zimske službe JP “Putevi Srbije“ je na osnovu plana Zimske službe i prognoze vremena, naložilo organizacijama za održavanje državnih puteva I i II reda da od četvrtka, od 16,00 časova na teritoriji cele Republike Srbije uvedu trći stepen pripravnosti zimske službe.

Troje povređeno u Grdeličkoj klisuri, kilometarske kolone

Ekipe putara su na terenu neprekidno 24 časa,  spremne da  reaguju po potrebi svom raspoloživom  mehanizacijom“, ističu u ovom javnom preduzeću.

Zbog vlažnih kolovoza i pojave niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima, moguće je stvaranje poledice, te JP „Putevi Srbije“ apeluje na vozače da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put i dodatno budu oprezni u vožnji.

HAOS PO SNEGU: Putari se zaglavili, automobili sletali sa puta VOZITE PAŽLJIVO (VIDEO)


Podeli:
  1. Ja video da putevi u Vlasotincu opet ove zime nisu ocisceni, verovatno su se negde zaglavili ili ih je sneg opet iznenadio. Ah da prolece je doslo.

    2
    1

Comments are closed.