UPOZNAJTE MILI BOŠKOVIĆ

Ova Leskovčanka je inspiracija Žan Pol Gotjea i kraljica pariskih modnih pisti (FOTO)

Ova Leskovčanka je inspiracija Žan Pol Gotjea i kraljica pariskih modnih pisti (FOTO)
Podeli:

LESKOVAC – Leskovčanka Mili Bošković, do sada je imala prilike da sarađuje sa brendovima poput HERMES, BALENCIAGA, DIOR, LANVIN, PUCCI, MANGO, a najdraža je jednom od najvećih dizajnera u istoriji mode, Jean Paul Gaultieru u čijem je ateljeu provodila sate.

Trenutno je nekoliko agencija predstavljaju u Milanu, Parizu, Londonu, Hamburgu, Barseloni i Njujorku.

milica-2

Bazirana sam u Parizu već četiri godine, s obzirom da tamo najviše radim, a kako se modne sezone smenjuju iz jednog modnog centra u drugi, tako se i mi modeli selimo„, kaže za Jugmediu ova lepotica koja je sa svojih 20 godina obišla celu planetu.

U svojoj manekenskoj karijeri ponosna je na dva editorijala objavljena u italijanskom Vogue-u koji vazi za jedan od najprestižnijih modnih magazina.

milica-4

Pojavljivala sam se i u magazinima ELLE USA, Gala, Femme Actuelle, a trenutno se nalazim na naslovnoj strani francuskog magazina Marie France. Teško mi je da jednu konkretnu stvar okarakterisem kao svoj najveći uspeh zato što je generalno ceo moj put kroz modeling omogućio da obiđem pola sveta, živim u najvećim svetskim metropolama, upoznam fantastične ljude iz različitih sfera profesija, što bih celokupno nazvala svojim velikim uspehom„, zaključuje ova Leskovčanka.

Kada je reč o poslovnim dostignućima, Mili smatra da je tek na početku karijere i da će tek da „gazi“ među najvećima.

milica-3

 

Fotografije su skinute sa Fejsbuk profila Mili Bošković uz njeno lično odobrenje


Podeli:
  1. Biljina i Glistina ćerka :-)

    6
    1

Comments are closed.