Palma poručio lokalnim političarima da rade besplatno

Palma poručio lokalnim političarima da rade besplatno
Podeli:

Lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma, poručio je u Nišu lokanim političarima da rade besplatno, jer je tražio da se odreknu i plata i dnevnica,  jer  vlast nije luksuz, odnosno da političari ne treba samo da sede u foteljama, već je neophodno da rade za narod koji ih je izabrao.

“Moj predlog je da se funkcioneri u lokalnim samoupravama odreknu dnevnica i plata, a da tako prikupljen novac bude usmeren građanima koji teško žive. Automobili lokalnih samouprava da voze bolesne i najbolje studente, a ne rukovodioce”, poručio je Palma na 4. izbornoj skupštini Gradskog odbora Jedinstvene Srbije u Nišu.

U prepunoj sali Oficirskog doma u tom gradu, Palmu je dočekalo više od hiljadu članova te stranke, koje je podsetio da je grad Jagodina prodao fotelje svojih funkcionera koji sada sede na hoklicama, a da je novac dodeljen socijalno ugroženim porodicama sa više dece, a zatim je govorio i o borbi protiv bele kuge, koja je za partiju na čijem je čelu primaran zadatak, piše Telegraf.

“Mi se zalažemo da borba protiv bele kuge bude svakodnevna, da se položaj zaposlenih i nezaposlenih porodilja i trudnica u potpunosti izjednači, da se stimulišu porodice sa troje i više dece, da se pomažu deca kada pođu u školu. Za Jedinstvenu Srbiju je porodica svetinja”, rekao je Marković.

Marković je govorio i o radu Vlade Srbije, za koju kaže da radi dobro, a posebno je pohvalio rad predsednika Aleksandra Vučića i istakao značaj ministra spoljnih poslova Ivice Dačića, naglasivši da kad god Dačić ode u inostranstvo neka od članica Ujedinjenih nacija povuče priznanje Kosova.

Što se tiče Haškog tribunala on je ponovio da je protiv tog suda, jer je on politički motivisan da sudi samo Srbima.

I na kraju, kada je upitan od strane prisutnih u Oficirskom domu u Nišu da iznese svoje mišljenje o Ruskom humanitarnom centru, Palma je odgovorio:

“Da se ja pitam, Ruski humanitarni centar dobio bi diplomatski status odmah sutra”.

Izvor: Telegraf

 


Podeli:

E ovo je kretenizam. Bas bi voleo da vidim kako mu kuca izgleda i voleo bi da kaze ko je vodeci trgovac ugljem u Srbiju.

I on se zrtvuje.Deli besplatne ulaznice dostojanstvenim gradjanima za ZOO vrt i kupanje u Jagodinu.I sendvice.Ma svi nas postuju.A,bogami i mi im ne ostajemo duzni.Glasamo za njih,samo tako.I nismo skupi.Cak,jeftini,bagatela.Rasprodaja.

Zahvaljujem se postovaocima lika i dela Dr.M.Palme,koji su sa Kopaonika,posle ica i pica uz pojenje maga zvezde turbo diplomate I.Dacica,mom komentaru dodelise 20 minusa.To je mali korak za leskovacku politicku scenu,ali veliki njihov pad do dna.Dalje necete moci.Kupali ste se,gledali zirafe,,najeli i napili,,.Vracate se sebi.Postajete svoji.Samo napred.A,da.X+Ray…vreme je da sve svoje komentare ukoricis i IZDAS knjigu pod naslivom,,Kritika svoga uma,,.A Vas ,,Palmino ulje,,pitam?Da li kad se nadjete okruzeni divljom deponijom,samo zatvorite oci i nos i produzite ili pokusate da je ocistite?

Palmastiji od Palme je samo onaj koji komentariše Palmu.

Lele batke na koj si ti basement nivo. A Palma napravio zoo vrt?? „Pa mi li da gi glasamo? A…A..a? Pal za sengviči li da damo glas?
E, a može li za pljeskavicu? Bagatela? Može li za bajadere ili za neke Bagat mašine? Može li, može li? Ma može sve, samo da Neposlušni ispod svake teme prospe svoje gluposti, ma samo da se prospe. Kuj ti dava?

Grandiozni demagog sa malim Filipovicem iza ledja.

Nisu ludi valjda da rade za platu i da spajaju kraj sa krajem kao vecina sugradjana!!!

Oj Srbijo medju sljivama, bas te je nesreca zadesila.

Zadesila nas je nesreća-nesrećnih ljudi koji su to zaokruživali i pravili od neobrazovanog čoveka nekoga koji se pita.

A kazi mi ko je obrazovan?Ajde jednog mi kazi u politici ko je obrazovan..

Kod nas? Žmigi, Bojta, M…. I nema više 😊