Panoramski autobus za turiste

Panoramski autobus za turiste
Podeli:

Za nekoliko meseci, tačnije od maja meseca turisti koji dođu u Niš, kao i same Nišlije, grad i njegovu okolinu moći će da obilaze panoramskim autobusom, a na mapi će se naći sve važne turističke tačke grada.

„Iz centra grada autobus će voziti do memorijalnog parka Bubanj, logora Crveni Krst, Niške Banje, Čegra, Medijane, Ćele-kule… Turisti će moći da u kratkom vremenskom roku obiđu mnoge zanimljive lokacije“, rekao je direktor Turističke organizacije Niša Uroš Parlić.

Ideja o autobusu sa otvorenim krovom postoji već par godina, ali, kako kaže Parlić, sada su se stekli uslovi da se to i desi jer Grad podržava ideju, pišu Niške vesti.

Autobus će voziti od maja, kada počinju praznici, pa do septembra kada se letnja sezona privede kraju.

Parlić dodaje da se cena ulaznice se još ne zna, da će svakako biti skuplja od cene karte za gradski autobus, ali da neće biti „nedostižno“ za Nišlije. Visina cene bi, kaže, mogla da bude između 300 i 400 dinara.

 


Podeli:
  1. Каже да цена карте неће бити недостижна Нишлијама. Па ваљда треба превасходно да се њиме возе туристи а не Нишлије, мада им нико неће бранити и да се они ако хоће провозају.

Comments are closed.