Partibrejkersi održali koncert pred prepunom Banovinom

Partibrejkersi održali koncert pred prepunom Banovinom
Podeli:

NIŠ – Niška publika još jednom je imala priliku da uživa u dvoipočasovnoj svirci Legendarne rok grupe Partibrejkers, koja je sinoćnim koncertom i zvanično završila ovogodišnju letnju turneju.

Frontmen “Partibrejkersa”, legendarni Cane, bio je izuzetno raspoložen, ali bez mnogo mudrovanja i bez prozivki na koje je publika inače navikla.

Koncert je  započeo singlom „Sitna lova“ sa najnovijeg albuma „Sirotinjsko carstvo“ nakon čega su usledili „Noćas u gradu“ sa prethodnog albuma „Sloboda ili ništa“, kao i nešto starija „Ono što pokušavam“ sa trećeg albuma.

Koncertna atmosfera očekivano je doživela svoj vrhunac kada je savršeno usvirana petorka krenula sa hitovima poput  „Uličnog hodača“, „Hipnotisane gomile“ i „Kreni prema meni“.

Pred sam kraj nešto laganiji ritam i mnogima omilje pesme  „Hoću da znam“, „Mesečeva kći“ i „Dugo te nema“. Bend se nakon toga povlači na minut, dva, što je publika iskoristila da ih gromoglasnim aplauzom izvede na još jedan bis koji ubrzo i kreće pesmom „Molitva“ da bi nakon toga usledile „Ona živi na brdu“ i„Sit gladan“.

Za rastanak „Kako je teško bez tebe“ nakon čega je Cane još jednom predstavio bend, pozdravio publiku i time završio još jedan sjajan koncert u Nišu.

B. Ljubisavljević


Podeli: