Počelo asfaltiranje staza na dva leskovačka groblja

Počelo asfaltiranje staza na dva leskovačka groblja
Podeli:

Javno komunalno preduzeće „Komunalac“ počelo je danas s radovima na uređenju terena i asfaltiranju staza na Svetoilijskom i Špitaljskom groblju koji će trajati narednih sedam dana, a novac u iznosu od 5,940.000 dinara, kao subvencija ovom preduzeću.

Radovi na asfaltiranju najprometnijih staza će se izvesti u dužini od 700 metara.

Inače, u toku ove godine JKP „Komunalac“ Leskovac je uložilo oko 800 hiljada dinara za uređenje unutrašnjosti kapele na Svetoilijskom groblju.


Podeli:
 1. I mrtvi dobise asfalt, samo mi u Dubocici nikad necemo.

  5
  1
  • boracka zgrada bez asfalt 7. avgusta 2018., 6:18 pm

   Ni mi pred Boracku zgradu nemamo asfalt.. Zivimo u zivo blato, do kontejner veslamo u camac da bacimo djubre. Komarci iz baru se izlegli u rojevi ko rode. Ljudi, narode, gradonacelnice, smilujte se na nas. A da dodjete da vidite kako pww ostavlja oko kontejneri djubre, pa seljaci se svaku subotu naparkiraju regalno, sve jedan na drugog, mogli ste da uradite i parking pa da naplacujete samo subotom, ne mozemo da se spasimo od djubre koje ostave iza sebe. Smrad se oseca. Sramota centar je to.

   18
 2. Poslednjih par godina primetno je da nam je groblje uredjenije i cistije. Od kapele, cesmi, staza, zelenih povrsina i higijene, sve polako dobija drugaciji izgled.

  2
  6
  • Sestro, imas li još ono lišće od smokve?

  • A šta sa pojedinim stazama koje su skoro zatvorili pojedini vlasnici (koji sve mogu) betonskim pločama, stepenicama itd., tako da kolica sa pokojnikom ne mogu proći već se ljudi maltretiraju da dođu do svojih parcela.

   • Na kom groblju i gde tačno?

    • Srtaro groblje, ulazna kapija sa Jajinskog puta, levo do betonskog stuba pa stazicom preko puta ionako uskom, imate betonske stepenice do pola staze, da ne navodim ko je kupio tu parcelu.

 3. Bilo je reci da se celo Svetoilijsko groblje ogradi da ne bi zivotinje isle po grobovioma i vrsilo nuzdu,,nek se ugledaju na Nisko novo groblje koje je ogradjeno i uredjeno,,drugo-ne uredjuju se staze oko groblja,ajde sto placamo zakup grobne parcele ali trava do kolena dok dodjes do grobnog mesta

Comments are closed.