Počelo uređenje kanjona Vučjanke

Počelo uređenje kanjona Vučjanke
Podeli:

Baš pred novu kupališnu sezonu krenulo se sa rakrčavanjem rastinja oko samog kupališta ispod hidroelektrane.

Saradnjom Odeljenja za zaštitu životne sredine, Javno komunalnog preduzeća Komunalac, kompanije Por Verner Veber i Komunalne policije danas je organizovana akcija uređenja prostora oko kanjona reke Vučjanke.

DEVKAZAN NEPREPOZNATLJIV: Krali pesak, UNIŠTILI omiljeno kupalište Leskovčana

Predsednik mesne zajednice Vučje Dejan Pešić i ovim putem apelovao je na sugrađane, da smeće odlažu na mesta predvišena za to i time doprinesu očuvanju prirode i životne sredine.


Podeli:
 1. Nekada je ovde bila velika guzva,vecina Leskovcana i ostali su dolazili da se kupaju tu,da uzivaju u prirodi,radio je hotel iznad koji je imao super uslugu,isli smo na kafu,pice,pastrmka na zaru sa krompiricima i salatom je bila vrh,,,e sada je sve to unisteno,umesto da su to samo nadogradjivali i isli napred,politicarii su unistili sve,

  • Pa Moma knez je hteo da sve to sredi ali koče ga leskovački pilitačari sigurno traze mito i čovek se skupi i ode, tako mi ostadosmo bez nekog ko je voljan ulaganja a u sloveniji ga docekase kao kralja !!! Trebamo se upitati zasto smo takvi i dokle bre vise da teramo od nas uspesne ljude

   6
   1
 2. Će si bude pa, toj Leskovačko more
  ko u moju zbirku: Ukleti brod

  • a be, rodjače, pa kam gu ta tvoja literatura? da sam na meskovo mesto ja bi ti platio samo da ne kometarišeš na portal a kamoli da objavljuješ knjige.

   • Skroz pogrešno! 25. juna 2018., 3:55 pm

    Treba ko na novinari da se plati sa pare gradjana da se malo uċuti na neko vreme. Oproban recept.

Comments are closed.