Kako je policajac ispao najpametniji u „Stolicama“ u Leskovcu

Kako je policajac ispao najpametniji u „Stolicama“ u Leskovcu
Podeli:

Policajac koji je patrolirao ulicama Leskovca dok se snimala popularna emisija „Stolice“ jedini je znao odgovor na pitanje: Kako se kod muslimana naziva imanje zaveštano u verske ili humanitarne svrhe.

Voditelj i poznati stend ap komičar Srđan Dinčić pohvalio je leskovačke organe reda i mira, akako je protekla prva od par epizoda snimljenih u gradu na Veternici pogledajte ovde:


Podeli:
 1. Nikola, Nikola… ala si načitan…
  1  5
 2. Tužna redakcija 21. marta 2018., 11:22 pm

  Ne shvatam zašto imate potrebu da o ovom stvarima pišete, naročito ako se uzme u obzir da je on „izguglao“ to na telefonu (što se i videlo u emisiji, najpre ide uz njih, i u prvom kadru se tačno vidi kako koristi telefon a tek nešto kasnije daje odgovor iako je sve vreme mogao da kaže). Elem da rezimiram, ovo je kritika redakciji da ne pravi informer od jug medije, a čika policajcu svaka čast na snalažljivosti, ništa drugačije ne bih uradio ni ja u datoj situaciji.
  19  4
  • Ako vam se ne sviđa ovaj tekst, preskočite, čitajte reportaže, teme, tekstove iz oblasti kulture, ljudske sudbine, gledajte naše dokumentarne emisije…
   3   27
   • Poštovana redakcijo,
    Nisam želeo da Vas vređam ili nešto slično. Naprotiv, hteo sam da dam konstruktivan komentar. E sad, u pravu ste, mogu da preskočim i da otvaram sajtove koji se bave ovim i sličnim temama (inače to i radim), ali sam odbijao da prihvatim da ste postali baš takav sajt. Hoću da kažem da je moguće(a ne mora da znači) da tog čoveka bez njegove volje izlažete , evo ovakvim komentarima, a on je samo bio snalažljiv i hteo da pomogne, ne i da se o tome pišu propagandni novinski tekstovi.
    Hvala najlepše na sugestiji, gledaću da je primenim.
    14    0
   • Veoma neprofisionalno ponasanje .Mnogo ste osetljivi na kritiku. Kao da ne vidite sami da je covek u pravu.
    18    1
 3. Neprofesionalno htedoh reci.
  8  0

Comments are closed.