Policija snima utakmicu Dinamo – Partizan

Policija snima utakmicu Dinamo – Partizan
Podeli:

Sutra će na stadionu FK Radnik u Surdulici sa početkom u 19 časova, policija snimati i fotografisati utakmicu drugog kola Super lige Srbije između vranjskog Dinama i vicešampiona Srbije Partizana.

Utakmica između Dinama iz Vranja i beogradskog Partizana igra se u nedelju, 29. jula od 19 časova na Gradskom stadionu u Surdulici.

U skladu sa članom 52, stav 2 Zakona o policiji Republike Srbije, Policijska uprava u Vranju obaveštava javnost da će snimati i fotografisati ovu utakmicu”, saopštavaju iz policije.

Dinamo, novi član Super lige, svoje utakmice kao domaćin igra u Surdulici jer Vranje nema stadion koji ispunjava uslove za takmičenje u ovoj ligi.


Podeli:
 1. Dobro,kad necete vi,onda cu ja da podsetim Srbe i gradjane Srbije,da je na danasnji dan,pre 104 godina Austrougarska objavila rat Srbiji.

  • Mogu li da primetim da je tvoj nik kao poziv, vapaj za pomoċ. Kao da su te žandari uapsili, vezali, mlate te a ti zapomažeš: Čuuuujteee Srbiiiii!

   3
   3
   • Poštovani Saki,ili ko si već,nemam običaj da odgovaram na komentare na moje kako reče vapaje,ali kako se radi o istoj ličnosti,reći ću samo ovo.Kažu trka u naoružanju je opsna po čovečanstvo.I jeste.Ali postoje više trka koje su opasnije od ove.To su trke u nekulturi,neznanju,neobrazovanju,nemoralu….E ,Vi trčite ove trke.Čuvajte se cilja.Tamo Vas čeka,ono što je „opasno“ po vas.Tamo Vas čeka,kultura,znanje,moral….Zato,izvinite što Vas moj vapaj probudi iz Vašeg „lepog sna“.Sanjajte,u snu mnogo više vredite.

    1
    1

Comments are closed.