POSREĆILO JOJ SE Preko Pampers pelena do automobila

POSREĆILO JOJ SE Preko Pampers pelena do automobila
Podeli:

Leskovčanka Ana Manasić (34) će sutra, na Dan žena, dobiti ključeve automobila „fijat 5002“, dobijen pre nekoliko dana na državnoj nagradnoj igru „Uzmi račun i pobedi“, a to nije prvi put da se Manasićima nasmeši sreća u ovoj nagradnoj igri.

Prošle godine je, naime, Anin svekar Ljubiša dobio LCD televizor, ove godine je snaha u tri koverte spakovala račune od Pampersa , koje kupuje za svoju petnestomesečnu ćerkicu i poslala dan pre izvlačenja lutrije.

Ovo će mi biti najlepši poklon u životu za 8. Mart“, kaže još uzbuđena mlada majka, kojoj će sutra u kragujevačkom Fijatu biti uručeni ključevi novog automobila.

Poklon je došaoa u pravi trenutak jer smo suprug i ja oglasili prodaju našeg automobila starog 15 godina. Imali smo nameru da kupimo nešto novijeg datuma, ali sada nema razloga za takva trošak jer dobijamo poptuno nov auto“, veli.

Kao i mnogi, ni ona nije verovala u nagradne igre smatrajući ih nameštenim. Kada je svekar dobio televizor promenila je mišljenje, ali ipak nije igrala.

I sada ne bih da me svekrva Svetlana nije danima nagovarala. Odlučila sam da račune stavim u kovertu pink boje koju sam čuvala od prvog ćerkinog rođendana. Baš zbog te boje nisam ni verovala da će koverta biti prihvaćena, ali eto posrećilo nam se“.

Nagradnu igru nije pratila pažljivo. Radila je u kuhinji i baš u trenutku kada je prolazila pored televizora i spazila svoju kovertu u ruke vodutelja.

Nisu znali da pročitaju prezime, pa sam strepela sve dok me nisu pozvali da mi saopšte da sam srećni dobitnik. U Međuvremenu se napunio naš stan. Dolazili su prijatelji, častili smo“, priseća se, mada kaže da još ne može da veruje da je bila tolike sreće.

Mislim da su mi je sreću donela čerkica jer je među tim računima najviše bilo onih za Pampers“, objašnjava

Inače, Ana Manasić iz Leskovca je diplomirani poslovni menadžer bez posla. Vodila je jednu kladionicu u Leskovcu koja se zatvorila i od tada neumorno i bezuspešno traga za poslom. Iako je vozač od svog punoletstva, ovo je njen prvi automobil.

 


Podeli:
 1. Lično poznajem Anu i znam da je divna osoba i čestitam joj na automobilu i želim joj, da sa svojom porodicom, u novom autu, obiđe mnoge lepe destinacije! Uzdravlje!

  • za bolju jajnu i za uspesni kondukteri 07.03.2018., 17:50

   Cestitke njoj. a ti si smesan

  • Prava Savka 08.03.2018., 07:48

   Ne zamerite mu. Moj padovan još treba da uči.

   • Savka, ocekujemo Vas sutra (09.03.) u 20h u Hotelu Bavka. Organizujemo svečanost za naše dame, pa dođite da i Vas udostojimo.

    • I sirće je slatko... 08.03.2018., 11:41

     Pozovite i Neposlušnog, poslušače Vas, doći će.

    • Dete moje, ja sam u organizacionom komitetu. Tako da… ja pozivam tebe na Proslavu Dana žena u organizaciji Gradskog odbora SNS-a. Ništa ne brini. Potrudiću se da te upoznam.

     • Hahahabahahaha, koliko si nesrećan. Ovo je vec treci nik koji koristis i ko zna jos koliko ih ima. Nisi ti druga liga, ti si beton liga.

 2. Manasici bravo

 3. Srećno, neka pampers bude simbol leskovačke sreće i naš zaštitni znak !

 4. Sve cestitke Ani i Manetu :)!

Comments are closed.