Postavljaju se „ležeći policajci“ i saobraćajni znaci

Postavljaju se „ležeći policajci“ i saobraćajni znaci
Podeli:

Vozači će od danas voziti sporije u zoni dečjeg vrtića u Norvežanskoj ulici Leskovac, jer su pored igrališta postavljeni gumeni „ležeći policjaci“, prvi put na tom mestu, čiji je cilj povećanje bezbednosti u saobraćaju.

Ove ležeće prepreke danas su obnovljene i pored OŠ „Josif Kostić“, a u toku dana i u blizini škole „Nikole Skobaljić“ u Donjoj Jajni

Pored ovih radova, biće ugrađene u jednostrane zaštitne elastične ograde u Gradašnici na mostu, na mostu preko Južne Morave kod Bogojevca, a već se izgrađuju u Kutlešu i Draškovcu.

Ovo je danas saopštio tehnički direktor JP „Urbanizam i izgradnja“ Novica Nikolić, koji je predstavio jednogodišnje radove na redovnom održavanju vertikalne i saobraćajne signalizacije, vredne šest miliona dinara sa PDV-eom.

U toku su radovi na održavanju vertikalne i saobraćajne signalizacije na tertiroji grada Leskovca. Pored nabrojanog, biće dosta obnovljenih saobraćajnih znakova, znakovi izričitih naredbi, obaveštenja i opasnosti. Negde oko 220 je već postavljeno i biće nastavljeno sa radovima“, istakao je Nikolić.

Novi saobracajni znaci

Radove, koji su u skladu sa rešenjem nadležnih gradskih uprava, izvode dve firme iz Novog Sada – Verkering i Paleta kolor. Investiotir je grad Leskovca, a radove nadzire „Urbanizam i izgradnja“.


Podeli:
  1. Ovo je u blizini škole i dečjeg igrališta a ne dečjeg vrtića.

    • Skole, igralista i vrtica. U prostorijama MZ otvoreno je odeljenje PU Vukica Mitrovic pre iz esnog perioda.

  2. Bravo Brankovicu! Trebalo je vremena, ali si uspeo na kraju. Sve najbolje, samo napres u nove pobede!

  3. Jeftinije je bilo da su zatvorili ovih sto metara ulice, umesto da stavljaju ove gluposti na par metara jednu od druge.

  4. Trzni centar Dezert je pretvoren u parking….sklonjen je znak za zabranu parkiranja!

Comments are closed.