Promocija „Odsjaj duše“ u LKC-u

Promocija „Odsjaj duše“ u LKC-u
Podeli:

Zbirka pesama Ljiljane Janjić „Odsjaj duše“ Ljiljane Janjić biće predstavljena sutra u 19 sati u Leskovačkom kulturnom centru, saopšteno je danas.

O knjizi će govoriti Marija Stojanović, Verica Batorević-Božović, Danilo Kocić i Svetolik Stanković, dok će odlomke iz romana čitati autorka.


Podeli:
 1. Na sekund bicu kao neki.. 14. maja 2018., 3:41 pm

  ..i reci Vam Ljiljana,da pojma nemate sa tom pisanijom.Ko ste Vi da pisete poeziju?Znate li odakle ste?….SALIM SE postovana Ljiljana.Izvinite.Nisam citao Vasu poeziju,voleo bih.Za sada mogu da Vam cestitam na hrabrosti i pozelim jos zbirki pesama.Srecno. P.S.A gde se izgubiseonoliko,,knjizevnih,,kriticara. P.S.Vise necu ni na sekund da budem kao neki.Nema groznijeg osecaja.Ako mozete da podnesete ovo licno ponizenje,nista vam ne zameram.
  0  0
 2. Хвала на позиву, нећу моћи да дођем да слушам како Јајински свађа Дуленцета, са еминентном која пекља нешто ту око културу…
  0  0
 3. Ovo mi lici na gospodina Danila Kocica, ni sekund vise, ni minut, a neko je iz blizine poetese???
  0  0
 4. Sinko, nismo zagubeni, eve sabrasmo se u DMP-drustvo mrtvih pesnika, na kafu, i ratluk, kod Boru Zdravkovica.Mozda i baba objavi, prvenac sa svem venac?
  0  0

Comments are closed.