Promocija „Odsjaj duše“ u LKC-u

Promocija „Odsjaj duše“ u LKC-u
Podeli:

Zbirka pesama Ljiljane Janjić „Odsjaj duše“ Ljiljane Janjić biće predstavljena sutra u 19 sati u Leskovačkom kulturnom centru, saopšteno je danas.

O knjizi će govoriti Marija Stojanović, Verica Batorević-Božović, Danilo Kocić i Svetolik Stanković, dok će odlomke iz romana čitati autorka.


Podeli:
  1. Na sekund bicu kao neki.. 14. maja 2018., 3:41 pm

    ..i reci Vam Ljiljana,da pojma nemate sa tom pisanijom.Ko ste Vi da pisete poeziju?Znate li odakle ste?….SALIM SE postovana Ljiljana.Izvinite.Nisam citao Vasu poeziju,voleo bih.Za sada mogu da Vam cestitam na hrabrosti i pozelim jos zbirki pesama.Srecno. P.S.A gde se izgubiseonoliko,,knjizevnih,,kriticara. P.S.Vise necu ni na sekund da budem kao neki.Nema groznijeg osecaja.Ako mozete da podnesete ovo licno ponizenje,nista vam ne zameram.

  2. Хвала на позиву, нећу моћи да дођем да слушам како Јајински свађа Дуленцета, са еминентном која пекља нешто ту око културу…

  3. Ovo mi lici na gospodina Danila Kocica, ni sekund vise, ni minut, a neko je iz blizine poetese???

  4. Sinko, nismo zagubeni, eve sabrasmo se u DMP-drustvo mrtvih pesnika, na kafu, i ratluk, kod Boru Zdravkovica.Mozda i baba objavi, prvenac sa svem venac?

Comments are closed.