RASKOŠ Ulično osvetljenje blješti usred bela dana

RASKOŠ Ulično osvetljenje blješti usred bela dana
Podeli:

Sijalice na banderama u Ulici Dositeja Obradovića u centru Leskovca i sve poprečne ulice u tom delu grada blještale su od juče oko 13 pa sve do pre nekoliko sati jer je nastao kvar u trafostanici, koji nije mogao biti otklonjen bez pomoći Elektrodistribucije.

Slična situacija bila je i u drugom delu grada u Pop Mićinoj i par ulica oko nje, ali tamo je preduzeće “Luks”, koje održava ulično osvetljenje u Leskovcu, brzo rešilo problem.

Mi smo odmah reagovali, ali je trebalo otvoriti trafo stanicu s obzirom da bez stručnih ljudi iz Elektrodistribucije problem nije mogao da se reši, jer je došlo do kratkog spoja. Danas je izmešten foto relej na drugo mesto i sijalice su pogašene”, kaže Novica Nikolić, direktor JP “Urbanizam i izgradnja”, koje vrši nadzor.

Nepoznato je koliko je sijalica gorelo nepotrebno, koliiko tačno sati i koliko je struje utrošeno, odnosno, koliko će građani Leskovca platiti čekanje majstora “Elektrodistribucije”.

Fotografiju je snimio čitalac JuGmedie juče u 16 sati


Podeli:
 1. za sta nadzor uzima pare 21. avgusta 2018., 11:27 pm

  Resenje je prosto. Nadzor nije zaradio pare, neka direkcija vrati novac koji uzima za nadzor.

  11
  1
 2. Krater jod garetovu 21. avgusta 2018., 11:32 pm

  Ma zna li neko sta Toplana mesec dana iskopava nasred raskrsnicu kod Garetovu palatu? A bre sto prvo ne kupise taj deo sto ga uvoze pa ceka na granicu? Sta god da rade, ozbiljno preduzece napravi ozbiljne pripreme da gradjani ne osete problem. Bez obzira na obelezavanje, rizik postoji. I niko da opomene Toplanu. Dok neko ne strada.

 3. Trestiv, da se vidi raskos, dok prsnev.

Comments are closed.