Saša Janković u četvrtak u Leskovcu i Vlasotincu

Saša Janković u četvrtak u Leskovcu i Vlasotincu
Podeli:

Predsednički kandidat Saša Janković razgovaraće sa građanima Leskovca u četvrtak 16. marta, potvrđeno nam je u njegovom izbornom štabu.

On će se Leskovčanima obratiti u Sali Leskovačkog kulturnog centra u 17 časova.

Planirano da je da prethodno razgovara sa građanima u centru grada ispred Robne kuće, a nešto ranije Janković će posetiti i Vlasotince.

Istog dana, Janković će obići i Prokuplje.

Dragan Marinković


Podeli:

Njaoo…Bogo moj, kak je lijep i pametan. Mora da ima da mi kaže nešto što još nisam čuo.

Ne postoji manja sala od LKC.Jedino necija soba.Tako se ne dobijaju izbori.

Pristojan covek koji ne vredja nikog, za razliku od one hijene AV

Slažem se, pristojan čovek, ali bez izgleda da osvoji dvocifren broj glasova. Naš premijer će imati u prvom krugu preko 50% glasova izašlih na glasanje.

Samo ti sanjaj, Ponosni. Pad će biti jako bolan.

Zašto pišete nešto u šta i sami ne verujete?

Ničija do zore ne gori…

Boleće, građanine Ponosni. Veruj mi, jer:
„Gde sam gde sam ja tu je sudbina
Gde sam ja gde sam ja tu je istina
Veruj mi veruj mi ti si samo moja kopija
Veruj mi veruj mi ti si ono što sam ja“
:-)

Pristojnost je smešna kategorija, jer prostojan čovek je čovek koga poznaješ i koji godinama pokazuje i dokazuje se u svojoh pristojnosti. Vučić dokazuje svoju nekulturu decenijama unazad, ali kako ćeš mi ti dokazati da će Janković biti pristojan?

Neka poseti hotel“GROZD“ u Vlasotincu i upozna se sa kriminalnim radnjama krimosa Mihaljcica iz Zemuna i Gonca iz vlasotinca i nacin na koji su oteli hotel koji im sluzi za zelenasenje i pljacku u okolini(Pirot,V.han,Nis,Babusnica,Raska).

AVE BELI…..

Projekat \"Beli\" - servis kolonizatora
Možeš ti da „avenuješ“ kolko hoćeš, ali Belom Preletačeviću kampanju organizuju „stručnjaci za marketing“ koji ti prodaju „proizvod“ ili …a za bubrege. A to su: Srđa Popović glavni Canvas „otporaš“ , Istok Pavlović, ekipa okupljena na sajtu „Tarzanija“ i društvo mu iz Njuzneta. Preletačević je bio šef omladine G17+ a druži se sa LDP kadrovima i obožavaocima. Kažu da mu je Đinđuva bio kum jer su mu roditelji bili članovi DSa. Iskreno, ja sa Srđom Popovićem ne bih ni kafu popio, a Beli mu u video klipu na „Vice“ ladno traži savet. Sramotno, tu se vidi koliko je jadan. Na… Opširnije »

Radikali imacemo vise od vas.

Nedajte se gospodine Jankovicu. Sve morate uciniti da ovaj AV ode u politicku istoriju. A i dosta mu je poslanik je od svoje devetnajeste godine. Iskreno da vam kazem sa njim se plasim i za jug Srbije, a i ovo preterano zaduzivanje drzave.

Kažu uz nastavak ovog komentara da je dug od 2012 do sada porastao na 12 milijardi evra,i ta je podatak koji se krije od javnosti.I šta reći? Zašto to ne kažu javno ?

Ma oni su to priznali. Protitajte na sajtu ministarstva finansija-Uprava za javni dig. Samo njihovu cifru od 25 milijarde evra uvecajte za jos 2 milijarde evra i to je tacan iznos. Neko je izracunao da svako dete cinom rodjenja u Srbiji postaje duznik od 3.500 evra.

To mozda tvoja deca. Dok su njihova dečišta u debelom plusu, jer tvoja deca duguju njihovoj deci.

More za sebe se ti plašiš, a ne za jug Srbije i mene, pa bi da preko „gospodina Jankovića“ opet zajašeš na krilima svojih sitno-krupnih privilegijica. Dok je takvih kao ti, nama ostalima je sasvim svejedno dal je predsednik Toma, Vučić ili Janković.

svoje…e gleda$ Za tebe se ne plasim, ali se plasim za jug srbije, jer mangupi isti kao tvoj AV rasturili su Jugoslaviju, izgubili Kosovo. Nemam nikakve sitno krupne privilegije, posto sam zavrsio fakultet i nemam nameru da Mesku cistim cipele. Ocigledno da tebi odgovara Toma, najposteniji iz tog radikaskog drUstva, politicki cirkuzant Seselj, ili albanski lobista AV. PO DIJALEKTICI I VAMA CE DOCI KRAJ. Pitanje je samo koliku stetu ce te nanesti, teritorijalnu i finasijsku. Ovoliko zaduzenje drzava sigurno nece podneti.

rade m komentar je za tebe.

Samo jakooo

leskovacka siroka carsija

Samo da dragog vodju i vrhovno bozanstvo AV ne uhvati grip. Sta bi smo mi jadnici bez njega sedam dana. Ne bi mogli ni do toaleta sami. A televizije bi pocele da na nekontrolisano serviraju sve i svasta. Nemogu da se setim kako se zove ovaj iz Severne Koreje. AV me mnogo podseca na njega.

Gospodin Saša Janković je sutra gost Građanskog Frona Vlasotince, a mi nismo politička organizacija, niti će neko preko nas da dolazi na vlast ili će se vraćati na vlast.
Nismo protiv stranka, ali smo za odgovornost svih koji su kršili zakon vršeći javne funkcije.
I oko toga nema kompromisa.

Moracete onda i AV negde da smestite.