Šefici zapalio auto

Šefici zapalio auto
Podeli:

U ulici Filipa Filipovića u petak 16. marta zapaljeno je vozilo marke seat ibica, vlasništvo 32-godišnje Nišlijke,a prema nezvaničnim informacijama, vozilo je zapalio mladić iz okoline Merošine, dok je  vlasnica automobila njegova šefica, pišu Niške vesti.

Kao osvetu zbog nesuglasica na poslu, mladić  star 31 godinu iz okoline Merošine zapalio je auto svoje šefice, a niška policija je prijavu dobila istog dana oko 14 sati.

Policija je odmah pronašla izvršioca ovog krivičnog dela i protiv njega će biti podneta krivična prijava i po privatnoj tužbi.

Poslednji slučaj paljenja automobile dogodio se sredinom decembra prošle godine na Bulevaru Nemanjića kada je gorelo vozilo zamenika načelnika niške policije.

To je bilo peto paljenje automobila u mesecu decembru. Prvo je zapaljen automobil zamenika gradonačelnika zatim direktora “Tržnice” i dva slučaja paljenja nisu bila povezana sa vršiocima javnih funkcija.


Podeli:
  1. Sefica je iz firme Leoni a radnik je Branislav Paunovic iz Balajnaca eto informacije iz vrlo vrlo obavestenih izvora.Znam dobro jer sam veoma upucen u to.
    0    0

Comments are closed.