Na Skupštini samo jedno imenovanje

Na Skupštini samo jedno imenovanje
Podeli:

Iako leskovačka čaršija danima bruju o velikim smenama i imenovanjima direktora i načelnika u Leskovcu, prema saznanjima Jugmedie, odbornici će sutra odlučivati samo o predlogu da se diplomirani pravnik Ivan Đorđević postavi za direktora Gradske autobuske stanice, a sadašnji direktor tog preduzeća Žikica Stojanović za šefa Odeljenja za urbanizam i komunalno stambene poslove, gde je ranije bio načelnik.

Priče o odlasku dvoje direktora javnih preduzeća i jednog šefa odeljenja u Gradskoj upravi, koji važe za veoma uspešne rukovodioce, imaju realne podloge, ali to se neće, kako naš izvor navodi, desiti brzo.

Prema navodima, oni će otići iz Leskovca iz privatnih razloga.

Sve eventualne smene i pomeranja unutra Gradske uprave, stvar su načelnika te uprave, Gradskog veća i gradonačelnika i o tome ne odlučuju odbornici.


Podeli:
 1. Ovaj me clanak podseti na ono „za vas imam samo jednu rec, koja je ustvari dve reci, red, rad i disciplina“

  4
  3
 2. Kad je tesko Ica!

  7
  4
 3. Leskovcani se naostrili i… mrk. Nema nista od debelo cepenje. Ja sam licno razocaran ishodom. Teo sam da vidim vise akcije. Da se ova palanka malo razdrma. Probudi iz ucmalosti. Al ne, Mesko nam ni to ne dava. Ce vidi on kad budu sledeci izbori za MZ.

  2
  6
 4. Ubedljivo najbolji pravnik! Samo napred Ivane!

  9
  6
 5. Najbolji!!!

  7
  4
 6. Cone je bolji…..

  8
  6
 7. Svaka čast Ivanu,samo reči hvale za tog čoveka!

Comments are closed.