Smena trenera u FK Jedinstvo iz Bošnjaca

Smena trenera u FK Jedinstvo iz Bošnjaca
Podeli:

Posle neuspešnog starta prolećnog dela sezone u Srpskoj ligi Istok, u kojoj je ekipa Jedinstva zabeležila dva poraza i remi uz osam primljenih i samo dva postignuta pogotka, usledila je reakcija rukovodstva kluba.

Trener Srđan Kocić smenjen je zbog loših rezultata i slabe igre a na njegovo mesto postavljen Dejan Stojković – Kinez koji će danas odraditi prvi trening sa ekipom.

Nekadašnji trener leskovačke Dubočice u karijeri je vodio kadete Sloge iz Leskovca ali ima i zavidnu internacionalnu karijeru iz Kine gde je radio kao asistent u klubu Green Town Hangzhou. Poslednji posao bio mu je na mestu tehničkog direktora u ekipi Shangaj Ju Ju.

“Prvenstveni cilj je da ekipi koja je u jesenjem delu sezone beležila odlične rezultate i bila u samom vrhu vratimo poljuljano samopouzdanje. U toj igri najviše bih voleo da se prepoznaju mladi i perspektivni igrači koji bi trebalo da nose igru u narednoj sezoni”, kaže Stojković za Jugmediu.

U fudbalskom svetu vrlo često se dešava da smenom trenera klub pokuša da ekipu pokrene iz letargije i pokrene rezultatski. Bošnjačani se nadaju da će ovom smenom uspeti u tome i da će već u sledećoj utakmicu u kojoj dočekuju ekipu Pukovca, uspeti da zabeleže prvu prolećnu pobedu.

 


Podeli:
  1. Sportski stručnjak 7. aprila 2018., 7:21 pm

    Kempesu, „dođe glavu“ Pukovac prošlu godinu. Ove godine nabra pamet, ali samo do pola.

Comments are closed.