SNS pregledi pre svega za najstarije i najugroženije

SNS pregledi pre svega za najstarije i najugroženije
Podeli:

Lekari iz Saveta za zdravstvo Gradskog odbora vladajuće Srpske napredne stranke Leskovac danas su vršili preventivne preglede žiteljima mesne zajednice „Veljko Vlahović“ u Leskovcu.

Pored merenja pritiska i nivoa šećera u krvi, daju se saveti u upustva, dalje preporuke lečenja, ako je neophodno.

Ova akcija SNS-a, kako kažu, proistekla je iz želje je da se što većem broju stanovnika pruži prilika da prekontrolišu svoje zdravstveno stanje. Ova dugogodišnja inicijativa ima za cilj poboljšanje i unapređenje zdravstvenog stanja sugrađana, a posebno se nastoji  da se izađe u susret starijim osobama kojima je je otežano kretanje, pa su u celu akciju uključene i kućne posete, naročito u brdsko planinskim predelima.


Podeli:
 1. Znav me ko Sofija 17. februara 2018., 7:58 pm

  Ocu da se dopisujem sa nekog SNS bota. Mnogo zabavno. Moz posle izadjemo na sladoled. U Soko, na Nisku. Prekoput pijac. Pol je nebitan. Bitna je vera. Mora da bude pravoslavac. Porodicne vrednosti da ima. Stari tatka i majku da cuva. Komsije da postuje. Rolling virus da poseje u koloniju. Svi da se izdaviv.

  • Dodži da ostarimo zajedno kolegenice botice. Čekam te na starom mestu sa svim periodičnim elementima. Da te upoznam sa staru majku i tatka. Kabinet botovsko venčanje da nam organizuje posle MZ izborima.

  • Će vidimo, će te opravimo, sve će si bude.

   • Sofija&Janko&Rajko 18. februara 2018., 1:20 pm

    Tebe sam odabrao. Tvoje reci rezonuju u mojoj glavi. Prave vrtlog emocija. Samo povedi Rajka, kapu da mu sasijem. Subaru. Pravu. Rusku. S’ljubav.

  • Ja ću kad se uznete donesem za gosti majice sa natpisima „Hvala vi što se venčavate botovi naši“ i „Desetine botića malih da imate da su živi i zdravi i da botuju ko niki“

  • Jel ovo tekst za audiciju u Toponicu???!!!

 2. Botovi su dobri a sk.tovi su losi..U kom timu ste vi?

Comments are closed.

%d bloggers like this: