SNS: Na preventivnim pregledima nekoliko stotina ljudi

SNS: Na preventivnim pregledima nekoliko stotina ljudi
Podeli:

Lekari iz Saveta za zdravstvo Gradskog odbora vladajuće Srpske napredne stranke Leskovac danas su bili aktivni na više lokacija mereći ljudima po mesnim zajednicama krvni pritisak i nivo šećera u krvi.

U Prigradskom naselju Bobište ove tradicionalne preventivne preglede radila je ekipa lekara sa doktorkom Lidijim Dimitrijević na čelu.

Želja je da što većem broju stanovnika pružimo priliku da prekontrolišu svoje zdravstveno stanje. Ova dugogodišnja inicijativa ima za cilj poboljšanje i unapređenje zdravstvenog stanja naših sugrađana, a posebno nastojimo da izađemo u susret starijim osobama kojima je je otežano kretanje, pa su u našu akciju uključene i kućne posete, naročito u brdsko planinskim predelima“.

Pored merenja pritiska i nivoa šećera u krvi, daju se saveti u upustva, dalje preporuke lečenja, ako je neophodno.

Pregledima u Bobištu prisustvovali su i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i narodni poslanik Olivera Pešić

Pored Bobišta, priliku da se pregledaju imaju i meštani još 15 sela – Bunuški Čifluk, Gornja i Donja Bunuša, Radonjica, Miroševce,  Todorovce, Barije, Vina, Žabljane, Nakrivanj, Čukljenik, Strojkovce, Beli Potok i Šainovce.


Podeli:
 1. Uvek uz svoj narod! Gospodin Cvetanović svakodnevno pokazuje kako se voli i poštuje svaki građanin svakog dela Leskovca i svakog sela. Ne znam kako posle bilo kome može da bude čudno kada gospodin Cvetanović na izborima ima apsolutnu podršku građana.

 2. E kad li ceovi iz vlasti da prestanu da ponizavaju lekare koje angazuju za ove njihove akcije ponizavanja ionako ponizenog naroda. Prave ih budalama. Pa svako moze da ode kod svog lekara i u svako doba da izmeri pritisak i da uradi sve kontrole. Valjda toliko nudi nase zdravstvo. A vi, gradjani koji pustate vase stare ukucane da ih neko ovako pravi budalama, kupite po jedan aparat za pritisak, nije skup verujte mi. I mirni ste, sedeci kod kuce izmerite pritisak kome je to potrebno u kuci.

  • Kupovinom aparata, ne možete dobiti stručno mišljenje i ne možete razgovarati o svojim zdravstvenim problemima sa najboljim lekarima u našem gradu. Srdačan razgovor, topao stisak ruke i pravi savet, vrede neprocenjivo.

   • Mrštanke, sad li si postala/o i lifecoach? Čim znaš šta ljudima treba, verujem da imaš neki insight u ljudsku psihu. Treba nam više ljudi kao što si ti. Da su sa sela a da su osvešćeni.

   • ne mozemo a zasto kada imamo uredno placeno zdravstveno? znaci mito i korupcija…super objasnjavas mrstanke…
    narodu je sada jasnije koji ste i sta ste!!!

   • Sinko, hoćeš da budeš vrhunski bot a nemaš osnovna znanja. Svi znaju da samo ginekolog ima moralnu i etičku obavezu da mu ruke budu tople.

 3. jeftin trik za penzionere a posle izbora ce da vam roknu penziju 15%. al u minus…..hahhahah

  • Tetin na Neposlušnog 12. februara 2018., 3:21 pm

   More treba im u skladu sa vučićevim merama štednje ukinuti penzije i prebaciti ih na neredovne narodne kuhinje pa da viš najveći svecki rast BDP-a!

   PS
   Molim svog sestriće Neposlušnog da se javi. Stop. Brinemo svi.Stop. Cela vamilija. Stop. Brinemo da se nije aktivirao u DS ili SDS. Stop. Odolevaj. Stop.

 4. Doveli ste državu do apsurda. U svakom segmentu društva imamo paralelne strukture, političke organizacije, SNS. Postoji zdravstveni sistem koji se namerno urušava, da bi ovkve paralelne institucije bile predstavljene kao našto što misli o građanima. A ustvari građani su dovedeni u zabludu. Svi ili većina građana plaća doprinose za zdravstveno osiguranje. Čemu onda ovakve akcije? Sprdnja od države i sistema

 5. Svaka cast. Bravo za lekare koji brinu o starijem stanovnistvu.

Comments are closed.