Sova dominirala na Dečjem maskenbalu (FOTO PRIČA)

Sova dominirala na Dečjem maskenbalu (FOTO PRIČA)
Podeli:

Kremenko, Balon devojka, Snežana, mumija, Spajdemer, Super Man i mnoge druge maske bacila je u senku sova iz koje se krila mala Leskovčanka Lola Krstić.

Ona je ujedno osvojila i prvo mesto na današnjem Dečjem maskenbalu pod sloganomn “Deca su ukras sveta” koji se već dve decenije organizuje u naselju Solidarnost u Leskovcu.

Drugo mesto ponela je mala sirena u koju se prerušila malešna Iva Mašković, a treće Mila Cvetanović koja je, po skromnoj proceni našeg novinara bila najoriginalnija pretvorila se za ovu priliku u oblak.

Na žalost, zbog lošeg vremena i kiše, ove godine je na dečjem maskenbalu bio primetan manji broj dece kojima nije smetalo da se dobro zabave uz Mikija I Mini, a ostale zanimljive maske pogledajte u nastavku:


Podeli:
  1. Manje dece jer su drugovi iz organizacije po ko zna koji put namestili pobenika (inace ova deca su i prosle i predprosle godine pobedila ) kakva slucajnost.Pa zato mi roditelji nezelimo i ne ucetvujemo vise u ovom namestenom takmicenju nazalost

    • „inače ova deca su i prošle i pretprošle godine pobedila“. Moje dete je ove godine dobilo drugu nagradu, prošle nije, pretprošle nije. 2015 takođe nije.

    • Vasiono cujes li me 18. juna 2018., 12:52 pm

      Strasno!! Citam i pitam se kako vas bre nije sramota. Ce namesta neko pobednika decjeg maskembala na nivou mesne zajednice!

Comments are closed.