Sve spremno za potpunu rekonstrukciju Svetoilijske ulice

Sve spremno za potpunu rekonstrukciju Svetoilijske ulice
Podeli:

Nakon završetka radova na rekonstrukciji vodovodne mreže, za desetak dana kreću radovi i na pojačnom održavanju dela ulice Svetoilijske u Leskovcu.

Od 23. oktobra, saobraćaj u ovoj ulici će biti preusmeren, a javnost će blagovremeno biti obaveštena o tome

Ovo je jedna od najprometnijih ulica u gradu i godinama se vapilo za njenom obnovom. Raskopanom i krpljenom kolovozu doći će kraj, biće obnovljeni i trotoari, sa jedne strane posađen novi drvored, a očekuje se i zamena uličnog osvetljenja postavljanjem led sijalica.

Saobraćajnica u Svetoilijskoj ulici je u vrlo lošem stanju, zbog raznih intervencija nakon kvarova i rekonstrukcija na podzemnim instalacijama. Nerešenim odvodnjavanjem došlo je do propadanja kolovozne konstrukcije, formiranjem udarnih rupa. Zato će biti urađeno ojačanje kolovozne konstrukcije saobraćajnice sa izradom novih trotoarskih površina“, kažu u JP „Urbanizam i izgradnja“.

Rok za ivođenje radova je 75 kalendarskih dana, a vrednost ugovora skoro 25 miliona dinara. Izvođač radova je „Trace PZP Vranje“.

Dragan Marinković


Podeli:
Лесковчанин

Када би још направили кружни ток код поште у склопу реконструкције улице, и тако решили огромни саобраћајни проблем. Две муве једним ударцем.

Da znas i da raskrsnicu kod bibca srede.onoliu raskrsnicu su sad smanjili i tako haoticno napravili da je to za medalju.jedva se prestrojis ili skrenes.

Ne može da se prestroji od parkiranih vozila, koja su tu „samo na 5 minuta“. Kad bi saobraćajna policija počela da piše kazne i da ih pauk diže, stanje bi se sredilo …

Samo da se lepo uradi i kvalitetno…

Лесковчанин

Наведи ми једну једину улицу која је урађена квалитетно. Буквално почну да пропадају после месец дана.

Viljema Pusmana i Vlajkova.Za 5 godina meskov ucinak NULA.

Naravno da će se uraditi kvalitetno kao i sve ostale ulice u gradu, pogledajte samo 28. marta, Mlinska, Kosovskih junaka …. konačno se ulaže u infrastrukturu a grad postaje lepši i uređeniji.

Šta 28. marta? Pa tamo je asfalt neravan ko da su ga deca pravila za domaći! Sve i jedan šaht nije u nivou sa ulicom, propali su nakon par meseci od nazovi završetka radova! Da ne govorim kako spajanje sa Bulevarom NP nije završeno, a pitanje je i kada će! Umesto da naprave kružni tok na spajanju, napravili enigmu koje nema nigde u Srbiji. Pa u Nišu na Bul. Cara Konstantina skoro sve raskrsnice rekonstrusiane u kružne tokove, jedino u LE klasika!

wpDiscuz