Srpska liga „ISTOK“: Može li Dubočica prva uzeti skalp Trsteničanima?

Srpska liga „ISTOK“: Može li Dubočica prva uzeti skalp Trsteničanima?
Podeli:

Posle mnogo bure u 4. kolu „Istoka“, i prekida utakmice u Varvarinu, zbog koje će disciplinski organi imati puno posla, za vikend se očekuje nekoliko ozbiljnih fudbalskih predstava i pravih derbija. 

GFK Dubočica, koja ima samo tri osvojena boda u prethodna četiri kola će, na svom terenu, dočekati ekipu Trstenika PPT koja je još uvek bez poraza. Posle goleade u Nišu gde je od ekipe OFK Sinđelića poražena sa 4:3 najavljena je bolja igra i rezultat Dubočice. Može li Dubočica prva uzeti skalp Trsteničanima, videće svi koji u subotu od 16 časova budu na Gradskom stadionu u Leskovcu.

Jedinstvo iz Bošnjaca je iz Niša pobedom nad ekipom Car Konstantina, donelo nove bodove i trećom pobedom u ovom prvenstvu,  zaselo na drugo mesto iza trenutno nezaustavljivog Zaplanjca. U subotu, ekipa iz Bošnjaca gostuje u Svilajncu.

Posle, za mnoge, iznenađujućeg poraza od Dunava u Prahovu ekipa Moravac Oriona u Mrštanu čeka SFS Borac iz Paraćina i novom pobedom pokušaće da ostane u samom vrhu tabele. 

Radan iz Lebana ide na noge Car Konstantinu u Niš i pokušaće da dobrom igrom i rezultatom izađe iz serije poraza a samim tim i iz opasne zone.

Derbi kola će, svakako, biti odigran u Gadžinom Hanu gde Zaplanjac, koji deluje nezaustavljivo na početku sezone, dočekuje OFK Sinđelić.


Podeli:
  1. Sportski stručnjak 16.09.2018., 17:31

    Da li su sportski radnici i sportska javnost očekivali ovakvu odluku, kakvu je doneo Komesar za takmičenje i Disciplinski sudija. DA. Znajući o kom klubu se radi i kakvi momci vode taj klub, na žalost, ovakva odluka se očekivala. Da se razumemo, smatram da su OBE odluke SRAMNE. Zamislite da navijač priđe jednom od sudija i da po njemu prospe jogurt, utakmica se prekine pa se nastavi, a onda skandal nad skandalima, navijač, naravno domaće ekipe Temnić, utrčava u teren i šutira igrača gostujuće ekipe Radnički Pirot, utakmica se ponovo prekida i umesto da sudije odsviraju kraj, oni mole gostujuće igrače da nastave utakmicu, a kada oni to nisu hteli jer im je bezbednost bila ugrožena i niko im nije garantovao da u teren neće utrčati ćelavi, nabildovani i naoružani momci, sudija svira kraj. I. Utakmica se registruje 3:0 za domaćina Temnić, disciplinac ih kažnjava sramnom odlukom, blagom novčanom kaznom i utakmicom bez publike, a pokreće postupak protiv Radnički.
    Ali, ako smo na takve odluke organa FS RIS smo navikli, šta je sa policijom i tužilaštvom i to Višim JT, nismo čuli da su preduzete neke radnje prema huliganima koji su napali fudbalskog sudiju i gostujućeg igrača. Da li je Varvarin u 18-19 veku i da li tamo važe pravila Divljeg zapada. Po svemu sudeći, u ovom gradu vlada neko drugi a ne država.
    Evo prilika Jugmediji i njenim novinarima da malo zagrebu po ovoj temi, svašta će tu izaći na videlo.

Comments are closed.