Srpska liga Istok“: Samo Radan na kolenima

Srpska liga Istok“: Samo Radan na kolenima
Podeli:

U 9. kolu Srpske lige Istok konačno tri pobede klubova sa područja Jablaničkog okruga. – Moravac Orion, Jedinstvo iz Bošnjaca i GFK Dubočica dok je Radan na svom terenu u Lebanu deklasiran od OFK Sinđelića sa 5:0 pa je vezao i treći uzastopan poraz osvojiviši samo jedan bod u poslednjih pet utakmica.

Pitanje je da li je na pomolu smena trenera u Lebanu i može li neko novo lice da rezultatski trgne posrnulu ekipu Radana?

GFK Dubočica je na svom terenu, pred ustaljenih 400 gledalaca, savladala Dunav iz Prahova golovima Stojanovića, Stankovića i Marjanovića pa, iako rezultat prikazuje ubedljivu pobedu, rukovodstvo Dubočice nema previše razloga za radost jer igra nije ni blizu onoj iz prethodne sezone kada je Dubočica gazila rivale u Zoni Jug.

Moravac Orion je u Pukovcu bio ubedljiv. Ukras na odličnu igru  Moravca delo su sve efikasnijeg Milana Đokića. Da su strelci bili raspoloženiji mogla je ekipa iz Mrštana da ostavi još koju loptu u mreži golmana Pukovca Stošića.

Jedinstvo iz Bošnjaca ove sezone drži kontinuitet igara. Drugom pobedom u poslednja tri kola, ovog puta u Bošnjacu pred blizu 300 gledalaca nad ekipom Trstenika PPT, Jedinstvo je tek u drugom poluvremenu uspelo da slomi otpor kvalitetnog rivala. Arsić i Stojiljković su pogodili mrežu golmana Trstenika i zadržali bodove u Bošnjacu.

Na tabeli Srpske lige Istok Moravac Orion je peti sa 17, Jedinstvo (B) šesto sa 16, GFK Dubočica sa 7 bodova zauzima 15. mesto koje se nalazi ispod crte u zoni ispadanja dok je Radan pretposlednji sa samo 4 osvojena boda.
U narednom kolu Radan gostuje u Trsteniku, Jedinstvo iz Bošnjaca ide na noge Rtnju u Boljevac dok će kolo obeležiti derbi između Moravac Oriona i GFK Dubočice pred, nadamo se, punim tribinama stadiona u Mrštanu.

 

Zoran Jovanović


Podeli:
  1. Ako FK Radan menja trenera onda mora kompletnu upravu. Jer Neško Stanković je u klubu i predsednik i direktor i trener i ekonom. Gospodin Batrić. UPRAVA NAPOLJE!!!!!

    12
    • Taj li je trener? otud znaci ovako dobri rezulati. Do kraj sezonu Radan ispada u medjuopstinsku, okrug je prejak za tolkog strucnjaka.

Comments are closed.