U subotu Grdelička regata (PROGRAM)

U subotu Grdelička regata (PROGRAM)
Podeli:

Dvanaesti po redu spust Južnom Moravom održaće se u subotu 15. jula, a organizatori očekuju do 400 učesnika.

Organizovan je besplatan prevoz za sve učesnike regate i njihovih plovila do Doma kulture u Grdelici, gde sve učesnike očekuje beplatan ručak, tradicionalno pasulj i riblja čorba.

Program :

11:00 – Okupljanje učesnika u Domu kulture u Grdelici.

11.30 – Polazak do startnog mesta (Sarajevski most) u Grdelici.

11:59 – Početak spusta sa Sarajevskog mosta u Grdelici.

15:00 – Završetak spusta kod Dobrotina.

(Kraj)


Podeli:
 1. Učesnik svih regata 13. jula 2017., 12:30 am

  Voleli bi svi u Grdelici da direktor Marko Trivunić izadje pred novinare i objasni svima nama zašto je tradicionalna regata koja je jedanaest puta do sada bila na preobraženje 19 avgusta, sada pomerena mesec dana ranije. Koji je razlog pomeranja tradicionalne manifestacije? To interesuje sve učesnike dosadašnjih regata. Izadji pred novinare i objasni nam, želimo da znamo.
  0  0
 2. Parada pijanstva.
  0  0
  • Ne slažem se Leo da je regata parada pijanstva. To je jedno lepo druženje i odlična manifestacija. Dolazili su ljudi iz svih krajeva na druženje uz pasulj i riblju čorbu. Jeste popilo se po neko pivo posle regate ali nikada do sada nije bilo incidenata. Jedino me brine kako će ove godine biti jer je organizacija katastrofalna zahvaljujući direktoru Marku i njegovoj samovolji da za mesec dana pomeri regatu. Koliko imam ihformacije neće biti ni pasulja ni riblje čorbe a ni pića tako da možemo svi da „uživamo“ u Markovoj režiji.
   0   0
 3. Pitamo vd direktora Marka Trivunića zašto menja termin regate kada je regata uvek bila za preobraženje 19 avgusta. Koji su motivi promene datuma? Da li je to još jedna njegova samovolja? Neka izadje i konkretno odgovori na ovo i još mnogo pitanja npr. da li je preuzeo potrebne mere obezbedjenja trase da se ne desi incident kao na Moto skupu.
  0  0
 4. Sve što je u grdeličkom Domu kulture stvarano i sticano teškom mukom godinama, dotični vd direktor je uništio za samo godinu dana! Bahato menja datume održavanja tradicionalnih manifestacija, samovoljno gradi sebi kabinet u zgradi MZ, troši novac poreskih obveznika nemilice!
  0  0
 5. Marko Trivunic je jos jedan od onih koji misli da moze sve jer ima clansku knjizicu SNS. Tipican primer ne dokazanog, iskompleksiranog, samovoljnog coveka. Pa u ponasanju lici na A.Vucica.
  0  0

Comments are closed.