Ubica Miloša Golubovića u bekstvu

Ubica Miloša Golubovića u bekstvu
Podeli:

LESKOVAC – Policija je identifikovala i traga za dvadesettrogodišnjim mladićem koji je noćas oko 4:30 ubio Miloša Golubovića (na slici) u Leskovcu u blizini Sloginog igrališta.

On je nesrećnog mladića nožem dva puta ubo direktno u srce.

Policija nije saopštila njegovo ime a Jugmedia nezvanično saznaje da je reč o Stefanu stošiću zvanom Top.

Kako je saopšteno iz leskovačke policije, osumnjičeni je momka ubo u grudi nakon svađe.

„O događaju je obavešten zamenik višeg javnog tužioca u Leskovcu, koji je sa policijom izvršio uviđaj“, kažu u policiji.

Prema nezvaničnim informacijama, ubistvo se dogodilo ispred kuće osumnjičenog koji je navodno izašao na ulicu jer mu je smetala buka momaka koji su se vraćali iz grada i mladića ubo posle kraće rasprave.

Pripadnici MUP-a intenzivno tragaju za osumnjičenim i rade na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja.

(Kraj) dum


Podeli:
Označen sa
 1. nek mu je laka zemlja sta se ovo desava po leskovcu samo prosle nedelje sta se sve izdesavalo ubistva samoubistva strasno
  0  0
 2. Divlji zapad smo! Sramota i bruka!
  0  0
 3. Ovo je nepotrebno komentarisati, ugasila se dva mlada zivota…. Zar se sve nozem resava ???? LJUDIIIIIII STA RADITE VISE ????
  0  0
 4. Dokle više?Nema utehe za izgubljenim detetom. Dva momka su silom napustila sve nas. Saučešće roditeljima.
  0  0
 5. Saucesce porodici, zalosno mlad, dobar decko. A ubici zelim najstorzu kaznu od 40 godina teske robije i mucenja u zatvoru, bolesnik umobolni.
  0  0
 6. Isti taj „TOP“ je izasao iz zatvora zbog razbojnistva,a u medjuvremenu je nekoliko puta hapsen zbog prodaje droga.Doticni je iz sela Mrstane,ali boravi kod „jataka“ na hisaru.Grad je mali,sve se zna,samo policija kao da je iz Engleske dosla!!!
  0  0

Comments are closed.