Ujeo ga sopstveni pas, najavio da će tužiti grad

Ujeo ga sopstveni pas, najavio da će tužiti grad
Podeli:

Pas rase rotvajler napravio je pre nedelju dana u Leskovcu skoro pokolj, raskomadavši šaku komšiji i izujedavši i svog gazdu, koji po navodima ostalih komšija sada najavljuje da će tužiti grad.

Sada priča kako ga je ujeo tuđi pas, kao izašao iz parka i ujeo ga. A svi smo bili svedoci da ga je izujedao sopstveni pas dok je lopatom pokušavao da odbrani komšiju od podivljalje životinje“, priča jedan od očevidaca stravičnih scena.

Novinar Jugmedie zatekao se u Urgetnom centru kada su dva muškarca iz komšiluka zatražila pomoć zbog rana zadobijenih od ujeda istog psa

Vlasnik psa i izujedani komšija, koji kaže da neće tužiti nikoga, žive u centru Leskovca, u gusto naseljenoj uličici čiji stanovnici sa strahom prolaze pored dvorišta sa psom, a imena ne pominjemo na zahtev čoveka kome je rotvajler skoro raskomadao šaku, zbog čega je još na bolovanju.

Inače, grad Leskovac plaća godišnje po nekoliko miliona dinara odštetu za ujed pasa lutalica. Godinama se spekuliše da su mnoge tužbe neosnovane, odnosno, da se tuži i onda kada je poznat vlasnik psa.

FOTO: Vikipedija


Podeli:
 1. Bezveze je tuziti grad, ako je u pitanju pas koji je u vlasnistvu tuženika. Treba preispitati sve cinjenice.

  18
  8
 2. Ja mislim da se tuzi i kada ne treba..ali to je Le imas li nekog mozes sve…jadno

  11
  1
 3. Vlasnik pasa koji je pustio psa bez korpe , u svakom slučaju treba da ide u ztvor.U Srbiji pas više vredi od čoveka što je apsurd.Protiv članove ORKE treba pokrenuti kontra tužbu zbog ugrožavanje slobode i sigurnosti ljudi.U Engleskoj je zakonom zabranjeno čuvanje opasnih pasmina.

  16
  3
  • Idi onda u Englesku da zivis ako ti se ne svidja ovde.

   7
   28
  • U Engleskoj je normalno sve što je nenormalno, tako da te odlično razumem, ako ti se sviđa njihov genetski sklop, izvoli, vrata su otvorena.

   2
   16

Comments are closed.