Upali u dvorište starice koja živi sama i zapalili joj celu letinu

Upali u dvorište starice koja živi sama i zapalili joj celu letinu
Podeli:

Nepoznati počinioci upali su noćas usred dvorišta osamdesetogodišnje Slavke Jović iz Razgojne i zapalili joj baraku sa zasadima povrća.

Starica živi sama a uništen joj je ceo zasad paprike i paradajza, a u požaru su izgorela i četiri špalira grožđa i tri drveta jabuke, a šteta se procenjuje na desetine hiljada dinara, potvrđeno nam je u leskovačkoj policiji.

Šteta bi bila i veća,ali zbog kišnog vremena plamen nije zahvatio okolno drveće i nije se širio. U selu je pre mesec dana takođe zapaljen traktor, automobil i pomoćna zgrada. Da li po selu hara piroman ili se radi o čistoj zlobi?”, pita se zet ove starice, Leskovčanin Goran Kostić.

Za ovo krivično delo iz člana 212 krivičnog zakona, predviđena je novčana kazna ili zatvor do šest meseci.


Podeli:
 1. Ako mogu oni"gore"mogu i ovi dole.. 10. jula 2018., 4:03 pm

  .tj.da su kažnjeni oni koji su rušili „Savamalu“ ili da je „Pera“na vreme otišao u pol.stanicu,ovakvog divljaštva ne bi bilo.

  6
  2
 2. Ima zlobni i pakosni ljudi, svude.

  7
  2
 3. Obračun između Škaljarskog i Kavačkog klana se od Kotora, preko Novog Sada i Beograda, preselio u Razgojnu. Baka je bila jedna od bliskih saradnika šefa Koze Nostre. Napadači su u crnom audiju napustili mesto zločina i audi je pronađen zapaljen u obliznjem voćnjaku.
  Hahahahahhahahaha
  Koliko smo mi prsli!

  5
  2

Comments are closed.