UTISCI SA KONCERTA: Sale Tropico ponosan na Leskovčane, Džaja emotivan jer je radio pre 20 godina upravo u Domu vojske (JUGMEDIA TV)

UTISCI SA KONCERTA: Sale Tropico ponosan na Leskovčane, Džaja emotivan jer je radio pre 20 godina upravo u Domu vojske (JUGMEDIA TV)
Podeli:

Leskovčani su sinoć uživali u nastupu Tropiko benda i Amadeus benda, Stevana Anđelkovića, Milana Dinčića Dinče, Sonje Kocić, Pinkove zbezdice Isidore Mitić, repera Delkora, grupe Kasperi i Make amajlije. Specijalni gost Kiki Lesendrić.

Organizatori koncerta: naš portal Jugmedia i Turistička organizacija Leskovca, uz podršku grada Leskovca

“Koncertom do dvorane” je naziv ovog spektakla zato što je sav prihod od prodatih karata namenjen izgradnji koncertne dvorane u ruiniranom Domu JNA.

(FOTO, VIDEO) Spektakl „Koncertom do dvorane“ OD POČETKA DO KRAJA

Evo kakvi su utisci popularnog Sale Tropica, Džaje iz Amadeusa, Dinče i Stevana Anđelkovića nakon koncerta:

U Svečanoj sali grada Leskovca, uoči samog spektakla održan je svečani prijem izvođačima koji su nastupili na humanitarnom koncertu na kojem se gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović zahvalio umetnicima i organizatorima koncerta.

Pres konferencija pred koncert u 20 sati u SRC Dubocica LESKOVAC

Posted by Jugmedia on уторак 15. мај 2018.

Zgrada Doma vojske, smeštena na uglu ulica Svetozara Markovića i Đorđa Lešnjaka, i deo je šireg kompleksa koji je od izgradnje 1964/5. godine, pa do 90-ih godina prošlog veka, bio u funkciji tadašnje Jugoslovenske Narodne Armije. Čitav kompleks je 2010. godine predat gradskoj upravi. Tokom 2017. godine su započeti projekti na oživljavanju objekta i njegovo stavljanje u funkciju Koncertne dvorane i Muzičke škole. Idejnim rešenjem adaptacije i prenamene Doma vojske se apliciralo za dodelu sredstava iz IPA fondova u iznosu od 230.000 eura na konkursu prekogranične saradnje sa Bugarskom“, istakao je gradonačelnik.

Humanitarni koncert pod sloganom „Koncertom do dvorane“, realizovan je u organizaciji internet portala Jugmedija i Turističke organizacije Leskovac.


Podeli:
 1. Svaka cast na organizaciji i poduhvatu hrabro. Nadam se da ce biti još ovakvih koncerata!

  2
  4
 2. Secam se kada su Amadeusi probali kod Stanimirovica aa Dzaja prehladjen daj da pevam umesto Dzaje, haxha.Cirkus.

 3. Pa nisam to je bila sega.Dzaja je ispio antibiotike.To je bilo pre albuma:Kupi me“.

  1
  2
 4. Moja pesma vino pio vino ne pio nije se naslq na njihovom prvom albumu.

 5. Jednom Amadeusi u kafeu Centar jel pesma kod Vas a oni smeh:Dukas Dukas!

Comments are closed.