UTISCI SA KONCERTA: Sale Tropico ponosan na Leskovčane, Džaja emotivan jer je radio pre 20 godina upravo u Domu vojske (JUGMEDIA TV)

UTISCI SA KONCERTA: Sale Tropico ponosan na Leskovčane, Džaja emotivan jer je radio pre 20 godina upravo u Domu vojske (JUGMEDIA TV)
Podeli:

Leskovčani su sinoć uživali u nastupu Tropiko benda i Amadeus benda, Stevana Anđelkovića, Milana Dinčića Dinče, Sonje Kocić, Pinkove zbezdice Isidore Mitić, repera Delkora, grupe Kasperi i Make amajlije. Specijalni gost Kiki Lesendrić.

Organizatori koncerta: naš portal Jugmedia i Turistička organizacija Leskovca, uz podršku grada Leskovca

“Koncertom do dvorane” je naziv ovog spektakla zato što je sav prihod od prodatih karata namenjen izgradnji koncertne dvorane u ruiniranom Domu JNA.

(FOTO, VIDEO) Spektakl „Koncertom do dvorane“ OD POČETKA DO KRAJA

Evo kakvi su utisci popularnog Sale Tropica, Džaje iz Amadeusa, Dinče i Stevana Anđelkovića nakon koncerta:

U Svečanoj sali grada Leskovca, uoči samog spektakla održan je svečani prijem izvođačima koji su nastupili na humanitarnom koncertu na kojem se gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović zahvalio umetnicima i organizatorima koncerta.

Pres konferencija pred koncert u 20 sati u SRC Dubocica LESKOVAC

Posted by Jugmedia on уторак 15. мај 2018.

Zgrada Doma vojske, smeštena na uglu ulica Svetozara Markovića i Đorđa Lešnjaka, i deo je šireg kompleksa koji je od izgradnje 1964/5. godine, pa do 90-ih godina prošlog veka, bio u funkciji tadašnje Jugoslovenske Narodne Armije. Čitav kompleks je 2010. godine predat gradskoj upravi. Tokom 2017. godine su započeti projekti na oživljavanju objekta i njegovo stavljanje u funkciju Koncertne dvorane i Muzičke škole. Idejnim rešenjem adaptacije i prenamene Doma vojske se apliciralo za dodelu sredstava iz IPA fondova u iznosu od 230.000 eura na konkursu prekogranične saradnje sa Bugarskom“, istakao je gradonačelnik.

Humanitarni koncert pod sloganom „Koncertom do dvorane“, realizovan je u organizaciji internet portala Jugmedija i Turističke organizacije Leskovac.


Podeli:
 1. Svaka cast na organizaciji i poduhvatu hrabro. Nadam se da ce biti još ovakvih koncerata!
  2  4
 2. Secam se kada su Amadeusi probali kod Stanimirovica aa Dzaja prehladjen daj da pevam umesto Dzaje, haxha.Cirkus.
  0  2
 3. Pa nisam to je bila sega.Dzaja je ispio antibiotike.To je bilo pre albuma:Kupi me“.
  1  2
 4. Moja pesma vino pio vino ne pio nije se naslq na njihovom prvom albumu.
  0  2
 5. Jednom Amadeusi u kafeu Centar jel pesma kod Vas a oni smeh:Dukas Dukas!
  0  2

Comments are closed.