Vandali polomili sve rekvizite na dečjem igralištu

Vandali polomili sve rekvizite na dečjem igralištu
Podeli:

Deca iz sela Manojlovce kod Leskovca od pre neki dan nemaju gde da se igraju jer su za sada nepoznati vandali uništili celo igralište sa ljuljuškama, klackalicama i drugim rekvizitima.

Policija je izvršila uviđaj, a meštani očekuju da vandali budu pronađeni i kažnjeni.

To je bilo mesto okupljanja naše dece. Dečji parkić sa rekvizitima za zabavu i igru napravljen je negde pre izbora 2016.godine i taj potez je bio dobro došao jer pre toga nismo imali nikakav. Međutim, kada su pre tri dana bake i deke i roditelji s decom stigli na omiljeno mesto, zatekli su ruševine“, priča jedan od ogorčenih roditelja.

Uništavati i lomiti mobilijare i dečje rekvizite za igranje, kao da je postala moda, hir u Leskovcu. Kao i na drugim mestima, Manojlovčani sumnjaju da su to uradili oni koji više nisu deca i koji se tokom noći okupljaju na dečjem igralištu, umesto da se zabavljaju na mestima predviđenim za okupljanje mladih.


Podeli:
 1. Ccc, strasno! Ovo zaista ne sme da prodje nekaznjeno!

  6
  1
 2. Za svaku osudu!!!

  5
  1
  • Anjuška, aj molim te javi na Sofi, Teu i Evu da će se nalazimo na klupice kod park Devet Jugovića. Planiramo piknik da pravimo sa cupcake. Majka umesila u razne boje. Će sednemo na ćebence, pijemo topli čaj iz termos i će ručamo kolačiki. Taman će se svi zbližimo. A posle, ako budemo imali snagu za dalje, će odemo do mene, drva da unesemo u dvor.

   1
   1
 3. Istoricari jos istrazuju sta je navelo srpske pobednike u Prvom svetskom ratu da uniste svoju drzavu i stvore onu koju je Jovan Ducic nazvao fatamorganom.Sociolozi i psiholozi jos proucavaju sta je to kod jednog dela srpskog stanovnistva stvorilo odbojnost i nepostovanje prema Prvom svetskom ratu.Matija Beckovic,,Tito je prvi slucaj u svetskoj istoriju da je jedan narod uzeo za svog vodju neprijateljskog vojnika,,.

  2
  6
  • Ponavljaj dok ne upamte

   4
   6
   • I treba da ponavlja... 22. oktobra 2018., 4:58 pm

    ..i da upamte,a jos bolje ako SHVATE.Mada Her Ceger nije bludala,on to najboljije shvata.On i njegova udruga zarazise ovaj narod virusom ,,laznog srpstva,laznog patriotizma..,,.ma sve je lazno kod njih.Jedino je stvarno njihovo bogacenje,/i to mala grupica,vecina ,,njihovih,,bednije zive i od nas/,i mtznja koju sire,da nas zavade i sa samim sobom i sa svim ostalim.

    1
    5
    • Urota, rođače, opasna urota širokih razmera koja je najviše uperena protiv tebe, ali i protiv drugih vođa Srba iz senke. Priznajem, neprijatelj sam Srbstva i živ nisam ako sedmično ne zavadim po 5-6 para Srbalja. Što više zavađenih to je moj konto deblji. Kad dovoljno love skupim otvoriċu privatnu kliniku. Za tebe gratis, plaċaċeš jedino participaciju.

     5
     2
 4. Ne zasluzujemo mi nista,i semafore bi poskidao sa ulica,da ostane samo asfalt i goli zidovi,kad smo stoka nevidjena. Nevaspitana stoka.

  6
  4
 5. Šta reći sem ………

  • Ukoliko prostojnim rečnikom iznesete vaše ogorčenje, obajvićemo komentar u celosti. Dok god budete vređali, bacaćemo na otpad

Comments are closed.