(VIDEO) Velika humanitarna akcija leskovačkih pevača KONCERTOM DO DVORANE

Nesvakidašnji spektakl u organizaciji juGmedie i Turističke organizacije Leskovac, a uz podršku grada, očekuje vas 15. maja u Hali sportova
(VIDEO) Velika humanitarna akcija leskovačkih pevača KONCERTOM DO DVORANE
Podeli:

Tropico Band, grupa Amadeus, Stevan Anđelković, Milan Dinčić Dinča, Sonja Kocić i Miša Wizard vraćaju se u svoj rodni grad i svojim sugrađanima poklanjaju koncert za pamćenje, zajedno sa reperom Delkorom, zvezdicom Isidorom Mitić i Kasperima.

 

Karte će po ceni od 300 dinara biti puštene u prodaju sledeće nedelje

Ceo fond od prodatih karata biće uplaćen za izgradnju koncertne dvorane u Leskovcu, koja bi trebalo da bude smeštena u nekadašnjem Domu vojske, gde će, prema planovima, biti prebačena i Muzička škola.

Očekujemo potvrdu da se ovom spektaklu pridruže još Katarina Živković i Darko Filipović“, kaže zamenik glavnog i odgovornog urednika juGmedie, novinar Dragan Marinković, od koga je i potekla ideja o organizaciji ovog humanitarnog koncerta.

KONCERTOM DO DVORANE

Veliki humanitarni koncert u organizaciji www.juGmedia.rs & Turističke organizacije Leskovac – PRIDRUŽI SE! #izgradisvoje

Posted by Jugmedia on субота 21. април 2018.

Mnogi su mislili da je nemoguća misija skupiti sve zvezde koje potiču iz Leskovca na jednom mestu, ali je to upravo nama pošlo za rukom, uz nesebičnu i veliku podršku Turističke organizacije Leskovac, odnosno njenog direktora Nebojše Kocića.

Ideja se začela tokom snimanja dokumentarnog serijala „Dominacija“ o uspehu pevača iz Leskovca, i samo dva meseca nakon njegovog emitovanja, mi vam poklanjamo i ovaj humanitarni koncert pod sloganom „izgradi svoje“.

Ukoliko ste propustili „Dominaciju“, sve epizode možete pogledati ispod:


Podeli:
  1. put do zloupotrebe 23. aprila 2018., 5:09 pm

    Samo da proverim za vase dobro. Vi ste sigurni kome uplacujete i sta ce taj sa tim parama, znate da za to moze neko da odgovara, ali ako ste sigurni da se razumete u rizik koji preuzimate, ja cu doci, podrzavam, samo sumnjam da ce to na dobro da izadje, s obzirom na aktere, ne mislim na dobru volju i izvodjce, nego na sposobnost odgovornog ponasanja do kraja, jer sve pocinje od dozvola,projekata, a ko zna na cije se ime vodi objekat i kakvim je dugovima opterecen za rezijske troskove i kakav je racun na koji lezu pare, ko je odgovorno lice koje cuva tj.raspolaze novcem, pa koji je model nabavke, javnom nabavkom se izvode milionski radovi, a koje je ucesce i u cije sa ovim parama. To je citava finsnsijska konstrukcija zbog koje neko moze da odlezi. Najdobronamernije vas upozoravam, da vi ni ne znate s kim se dogovarate.

    14
    6
  2. A gde su vam RIMSKI I CORONA ? ONE MUSIC BEAT !!! Oni ce napuniti halu !!! Najposeceniji u pregledima !!!

Comments are closed.