Vijorila se srpska zastava nasred stadiona u Hong Kongu, a za to je zaslužan ovaj momak iz Vučja (VIDEO)

Vijorila se srpska zastava nasred stadiona u Hong Kongu, a za to je zaslužan ovaj momak iz Vučja (VIDEO)
Podeli:

Zavijorila se jutros srpska zastava na stadionu fudbalskog kluba Hong Kong, u 11 časova po našem vremenu,  nakon što su njegovi fudbaleri osvojili državni šampionat Senior Sheild kup, a za to je bio zaslužan tridesetogodišnji Vučjanac Aleksndar Ranđelović.

I on je kao vezni igrač u ovom klubu osvojio najznačajniji pehar u ovoj zemlji na dalekom istoku, te je nakon pobede, zajedno sa svojim suigračima, razvio srpsku zastavu na terenu i tako našu zemlju učinio bar na trenutak ponosnom zbog njegovog uspeha.

Nema lepšeg osećaja nego kad ovako možeš da nosiš zastavu Srbije u tuđoj zemlji. Ponosan sam na moj klub i nadam se da ću jednog dana moći da ovako mašem zastavom i na nekom našem terenu nakon osvojenog državnog kupa“, kazao nam je u kratkom razgovoru Aleksandar Ranđelović, svega par sati nakon što je pobednički pehar držao u svojim rukama.

Jugmedia je već pisala o ovom mladiću koji je još 2015. godine osvojio Hong Kong, a njegovo lice se u ovoj državi nalazi na svim bilbordima i sija sa reklama najpoznatijih svetskih marki.

U Hong Kongu je Bog, ovde ga niko ne zna!

Iz rodnog Vučja nadomak Leskovca je, zbog fudbala, otišao sa 16 godina, jedno vreme igrao je u mađarskim i austrijskim klubovima, da bi ga zatim u svoje okrilje uzeo hongkongški prvoligaš „Yuen Long“.

Danas je uspeo da osvoji najvažniju titulu u ovoj zemlji, a kaže da mu je još veći životni uspeh to što će za par meseci postati otac te ga, dodaje, tek čekaju veliki i najlepši životni izazovi.


Podeli:
 1. Svaka čast! Zelim jos vise uspeha u sportu i zivotu

 2. komsija…bravo care, pozdrav od Mekisa

 3. Što je obmotao državno znamenje kao mini skunjicu?

  • Svako voli da vidi ono sto bi hteo da uhvati.

   • Ćuti ti, …kice.

   • Neposlušni na službenom putu 29.01.2018., 10:46

    Javilo se Neposlušno …erče. Nikako da mu familija i stranka izbiju ….luk iz glave :-)

    • Ima TRI grupe ljudi koji komentarisu na ovom portalu.Prva grupa su BOTOVI.Drugi koji razmisljaju svojom glavom.Treca grupa si TI i OVAJ ESTETA,koji dok komentarisu on..isu.

Comments are closed.