Vučjanci su na ovo čekali godinama

Vučjanci su na ovo čekali godinama
Podeli:

Za radove na vodovodnoj mreži u Vučju obezbeđena su sredstva preko Ministarstva finansija i Evropskog progresa u iznosu od gotovo 260.000 evra.

Reč je o izgradnji nove i rekonstrukciji postojeće vodovodne mreže u ovom mestu, rekao je juče na otvaranju Porečjanskkoh leta gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović.

On je dodao će se ove godine nastaviti sa radovima na uređenju kanjona Vučjanke.

(Kraj)


Podeli:
  1. To je izjavio kolko da nam zamaže oči, jer drugo ništa nije imao da izjavi za Vučje niti je bilo šta za Vučje dosad uradio po pitanju radnih mesta, već je i postojeća za razliku od Grdelice ukinuo kao na pr. hitna služba i pedijatrija u Domu Zdrtavlja, ukidanje odelenja u srednjoj školi, smanjenje zaposlenih u komunalnom preduzeću itd. A o lažima da ne govorim isti je kao i njegov predsednik AV. Gde su pare i kada će rekonstrukcija zgrade Mesne zajednice koja je najavljivana na predprošlim izborima, dalje više ništa da ne pitam…

  2. I treba sve da vi ukine glasali ste i zadovoljni ste za sve sto je doprineo Vucju a ustvari nista nije uradjeno cist propast unistio je sve pred sobom!

Comments are closed.