Vukovci iz Leskovca otputovali na nagradnu ekskurziju po Srbiji

Vukovci iz Leskovca otputovali na nagradnu ekskurziju po Srbiji
Podeli:

Osamdeset i pet svršenih srednjoškolaca, koji u knjižicama imaju sve petice, krenuli su danas na šestodnevnu nagradnu ekskurziju po Srbiji gde će upoznati lepote svoje zemlje, poput Kragujevca, nekadašnje prestonice kneževine, Petrovaradina tokom plovidbe Dunavom i Sremskih Karlovaca.

Ovo je četvrta po redu ekskurzija o trošku grada Leskovca, koja se finanasira preko Kancelarije za mlade, a, kao i prethodnih godina, „vukovce“ je pre polaska primio gradonačelnik Goran Cvetanović, koji im je poželeo srećan put, da zavše visoke škole i da se vrate u svoj rodni grad.

Na put s „vukovcima“ krenula je i lekar Jasmina Ranđelović, zamenica gradonačelnika

Da zajedno, sa ovim mladim ljudima koji su  sada sa mnom, a biće sa vama na ekskurziji, da pravite bolje i kvalitetnije uslove i za vas i za vaše buduće porodice. Biti najbolji nije nimalo lako i to je zadatak koji zahteva odricanja, mnogo rada i upravo zbog toga vas grad Leskovac nagrađuje na ovaj skroman način. Jer, pored uspeha koji ste vi ostvarili, ovakve nagrade predstavljaju i motivaciju, ali i pokazatelj da se trud, rad i pozitivna energija uvek isplate“, kazao je Cvetanović.

U ime odlikaša zahvalila se Sofija Dimitrijević

Grad Leskovac, inače, preko Kancelarije za mlade novčano nagrađuje mlade talente na Dan svetoga Save i za Dan grada, kao i ovom ekskurzijom i za te namene u 2018. izdvojio je oko 20 miliona dinara.

Gradonačelnikovi saradnici takođe bili odlikaši i na fakultetima


Podeli:
 1. Mesko, alal ti kačamak! Ovo je super stvar! Stvarno mislim to. Samo mi malo smeta što to toliko medijski forsirate. Ostalo, za pohvalu.

  7
  3
 2. U moje vreme a to nije bilo tako davno vukovci osim Vukove diplome nisu podsticani i nagradjivani na drugi nacin ovo je za svaku pohvalu gradskih vlasti na celu sa gradonacelnikom.

  7
  8
  • I ja sam bio"vukovac" 20. avgusta 2018., 3:09 pm

   ..do VIII razred,i nisam iš’o na exkurziju.Rekli su,“još je rano,nemate pravo glasa“

   3
   3
 3. Grad Leskovac je ovim potezom pokazao da brine o mladoj i talentovanoj deci, prvi od celnika grada koji se je setio za ovo i realizovao je gradonacelnik Cvetanovic.

  3
  7
 4. Svaka cast gradonacelniku! Uvek podrzava i nagradjuje prave vrednosti. Svaki negativan komentar je zlurad i neracionalan. Sta cete lepse nego kad neko oda priznanje za trud, rad i znanje!

  6
  6
 5. Ova deca su buducnost naseg grada, zaista je lepo nagraditi njihov trud i rad. Kada znaju da neko ceni uspeh mladi ljudi bice jos vise motivisani da nastave da rade i uce.

  4
  3
 6. Bravo, mlade ljude treba zadrzati u Leskovcu!

Comments are closed.