Vulin: Samo je Aleksandar Vučić verovao u Jumko

Vulin: Samo je Aleksandar Vučić verovao u Jumko
Podeli:

Ministar odbrane Aleksandar Vulin prisustvovao je danas proslavi povodom 58. godina postojanja i rada ,,Jumka“, i tom prilikom obišao proizvodne pogone ,,Jumko balistika“, kao i radne jedinice ,,Finalna proizvodnja“, ,,Dorada“ i ,,Tkačnica“.

Vulin je sve prisutne podsetio na 2012. godinu kada je ova kompanija bila u velikim problemima i kada je samo Aleksandar Vučić verovao u Jumko.

“Samo je Aleksandar Vučić verovao da država ima razloga da ulaže ne samo u kompaniju, već i jug Srbije. Danas se ovde proizvodi najmoderniji program, ljudi su zaposleni i imaju nadu i razlog da veruju u bolju budućnost, tim pre što će Vlada Srbije i Ministarstvo nastaviti saradnju sa Jumkom“, naglasio je Vulin.

On je izneo podatak da je od jula 2017. godine do danas, Ministarstvo odbrane naručilo opremu u vrednosti od milijardu i 167 miliona dinara.

Gradonačelnik Vranja Slobodan Milenković izrazio je zadovoljstvo što je uposleno 1 600 radnika i što je ,,Jumko“ i dalje motor razvoja juga Srbije.

,,Sve ovo je omogućeno zahvaljujući Vladi Srbije koja je mnogo uložila u Jumko, a to mnogo znači za lokalnu samoupravu“, istakao je Milenković.

 


Podeli:
  1. Moguće li je ovo!?

Comments are closed.