Za rekonstrukciju aerodroma 35 miliona dinara

Za rekonstrukciju aerodroma 35 miliona dinara
Podeli:

NIŠ – Veće grada Niša dalo je na poslednjoj sednici saglasnost da JP „Aerodrom“ Niš 35 miliona dinara prvobitno planiranih za nabavku uredjaja za utovar velikih aviona bude utrošeno za rekonstrukciju aerodromske zgrade, edukaciju i dobijanje licenci za zaposlene.

Kako je na sednici Već istaknuto 35 miliona dinara sopstvenih prihoda aerodroma biće uloženo prvenstveno za rekonstrukciju krova aerodromske zgrade i dela zgrade u kome će biti smeštena nova šalter mesta za prijem i otpremu putnika.

Direktor JP „Aerodrom Niš“ Vladica Djurdjanović rekao je da se mora nastaviti edukacija i licenciranje zaposlenih u ovom preduzeću s obzirom da se očekuje da kroz aerodrom „Konstantin Veliki“ naredne godine prodje 300.000 putnika.

Kargo loder, odnosno uredjaj za utovar velikih aviona, niški aerodrom pokušaće da nabavi uz pomoć privatnog partnera, rečeno je na sednici Veća.

Biljana Ljubisavljević


Podeli:
  1. Tom aerodromu je potrebna kompletna rekonstrukcija, on čak i ne liči na aerodrom. ..Leskovačka žel. stanica izgleda modernije i uljudnije…

  2. Beli Preletacevic 09.07.2016., 16:20

    Na leskovacki aerodrom posadjen mumuruz :)

    • Zanimljiviji si bio kao The Dechkonja. Mada, mora se priznati da ovaj nadimak bolje opisuje tvoj karakter.

Comments are closed.