Slovaci prvi gosti „Teodore“

LEBANE – Prvi gosti novootvorenog Vizitorskog centra „Teodora“ podno lokaliteta Caričin grad bili su predstavnici Slovačke, koji su učestvovali na Međunarodnoj privrednoj konferenciji u organizaciji leskovačke Privredne komore.

Cilj konferenciji  bio je ostvarivanje saradnje između preduzetnika Jablaničkog i Pčinjskog okruga i preduzetnika iz Slovačke.

„Ovo su bili prvi gosti „Teodore“ otkako je počela sa radom i prva konferencija ovog tipa, pa je zato i veoma značajna za promociju centra i lokaliteta Caričin grad,  kako u zemlji tako i u inostranstvu zbog prisustva predstavnika slovačke regionalne privredne komore Zilina“, rekla je direktorka TO, Ivana Ristić.

Ristićeva je podsetila, da će u Vizitorskom centru biti i kancelarija turističkog Klastera radanskog područja. Time bi se unapredilo poslovanje i povećao broj dolazaka i noćenja turista, dodala je ona.

Iz lokalne samouprave ocenjuju da je ovo borba za očuvanje kulturne baštine i turističkog potencijala.

(Kraj)ana/ena

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

3 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
motika
14.05.2013. 19:06

Konacno

ЛЕ- СТРАДИЈА
15.05.2013. 13:41

Може Комора да доводи привреднике до бесвести,
мала вајда за грађане Лебана.

Лебанска привреда није у нокдауну,
она је мртвак!

eu
15.05.2013. 17:57

pa nema nista dok ne pocne nesto dase radi,u lebane se samo kuka