Leskovčani u Krovnoj organizaciji mladih

BEOGRAD/LESKOVAC – Na Pravnom fakultetu u Beogradu u toku je Skupstina Krovne organizacije mladih Sbije na kojoj učestvuju tri Udruženja iz Leskovca –  Edukacioni centar, Narodni Parlament i Resurs centar.Krovna organizacija mladih predstavlja najviše nezavisno predstavničko telo mladih u jednoj zemlji. Krovnu organizaciju ima većina evropskih zemalja kao i mnoge druge zemlje sveta i one funkcionišu pod različitim nazivima, a najčešće pod nazivom Nacionalni omladinski savet. Njih osnivaju, odnosno u njih se udružuju omladinske organizacije (organizacije koje čine mladi, koje rade sa mladima, za mlade i u interesu mladih) radi postizanja zajedničkih opštih ciljeva.
 
Na ovoj Skupštini bira se novi Upravni odbor Krovne organizacije Srbije, na čijem mestu je Edukacioni centar predložio svog kandidata, koji će ukoliko ga Skuština izabere imati prilke da u dvogodišnjem mandatu poboljša položaj mladih kako na nacionalnom tako i na lokalnom nivou.
(Kraj)
 

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

1 Komentar
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
vladan
12.01.2014. 13:29

Mlate praznu slamu…