SDPS odneo pomoć Miloševićima

VRANJE – Članovi i simpatizeri Socijal demokratske partije iz Vranja  ulepšali su predstojeće praznike šestočlanoj porodici Milošević iz Vranja.

Prikupili su pomoć u hrani, odeći i sredstvima za higijenu i donirali porodicu koja živi od skromnih prihoda koje zaradi glava kuće i dečijeg ddatka

Četvoro mališana su ipak najradosnije prihvatili novogodišnje paketiće i poput svih mališana, radoznalo zavirili u poklone.

Iz ove stranke kažu da se veliki broj članova odazvao  i da im je zadovoljstvo što su jednoj socijalno ugroženoj porodici ulepšali praznike.

 

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

1 Komentar
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Dace
30.12.2014. 07:21

Znam da ce moj komentar biti spinovan.

Oni koji se osete prozvanim pokusace da me predstave kao nekog ko je protiv pomoci materijalno ugrozenim porodicama.

Sto me vise napadaju, to sam sigurniji da sam u pravu.

A, ako cute, to je mudrije s njihove strane.

E, a sada, komentar:

TREBA POMAGATI SVIMA KOJI SU U TESKOJ MATERIJALNOJ SITUACIJI.

S V I M A !!!

kO TO TREBA DA RADI?

DRZAVA,naravno!!!

Ona treba da institucionalno brine o svakom njenom stanovniku, o svakoj porodici! Cemu sluzi mreza institucija u drzavi ako ne u te svrhe? Da samo primaju plate???

PITANJE
DA LI POLITICKE ORGANIZACIJE TREBA DA SE BAVE HUMANITARNIM RADOM, DAVANJEM DONACIJA, PRUZANJEM FINANSIJSKE POMOCI???

Ne postoji li mogucnost da onaj ko prima pomoc to shvati pogresno kao obavezu da na izborima glasa za onekoji su nu urucili pomoc?

Ne tvrdim da ovde ima manipulacije, ali nema li politicke propagande koja je na ivici, a mozda i s one strane, zakona?

Djuro, cekam da se ukljucis!