“Pres vitez” leskovačkom novinaru i snimatelju

LESKOVAC/ZRENJANIN – Dopisnik B92 iz Leskovca Bratislav ilić osvojio je zlatnu medalju na Međunarodnom televizijskom festivalu Pres vitez.

Zlatnu medalju za montažu TV priloga dobio je i snimatelj i montažer Saša Jovanović iz Leskovca za isti prilog sa makedonsko-grčke granice.

“Iako smo profesionalci mi smo često i ljudi sa dušom. Kada se sretnete sa svim onim migrantima na jugu Srbije i Makedoinije  ponekad ne možete da budete stegnuta srca nego pre svega čovek”, kazao je Bratislav Ilić na primanju nagrade u Zrenjaninu.

On je nagrađen za prilog „Bodljikava žica i pendreci za migrante“, koji je letos ukazao na teške sudbine i muku izbeglica i ekonomskih migranata sa Bliskog istoka na granici između Makedonije i Grčke, koji je ujedno proglašen i za najbolji na festivalu Pres vitez.

(Kraj) dum

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

2 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Sve ne preznoji
30.12.2015. 18:59

I leskovčanima se stegne srce kad na b92 čuju tvoju dikciju. Čoveče, ili nabubaj srpski-književni ili cepaj leskovački!

Patriotizam je za decu
31.12.2015. 11:37

Bravo Bato!