Otvorena izložba fotografija festivala, Drum dum zvanično počinje večeras

U Leskovačkom kulturnom centru, a u okviru predfestivalske večeri Drum Dum Festa 009,  otvorena je izložba radova „Objektivom kroz muziku Vol 2.“  

Ovo je izložba fotografija koje su pristigle na istoimeni DDF foto konkurs koji je ove godine organizovan po drugi put. Na adresu Drum Dum Festa pristiglo je blizu 200 radova iz regiona, a pod budnim okom žirija Foto kluba Leskovac izabrani su najbolji.

Treće mesto pripalo je, Milici Cvetković (Beograd), drugo mesto osvojila je Jovana Milovanović Skullcheez (Beograd), dok je za autora najbolje fotografije na Drum Dum Festu 009 proglašen Zoran Mojsin iz Bora. A pohvaljeni radovi sledećih autora: Igor Generalović (Kosovska Mitrovica), Nevena Marković (Zemun) i Nemanja Đorđević (Vranje). Takođe,  pohvalu za kreativan pristup dobila je Mila Teokarević iz Leskovca.

Izložbu možete razgledati do subote, 20. jula 2019. godine.

Večeras, defileom bubnjara gradskim ulicama, počinje Drum dum fest čiji će se najveći deo programa, umesto na otvorenom, nažalost, odvijati u sali Narodnog pozorišta u Leskovcu. Ulaz na sve programe festivala je besplatan.


  • PROGRAM
    Četvrtak, 18. JUL 2019. godine

Omladinski klub Leskovac
18:00 – Bubnjarska radionica – Milan Jejina Yeqy

NARODNO POZORIŠTE LESKOVAC

20:30 – Murska percussion ensemble (SLO)
21:30 – Niški Big Band
22:30 – S.N.A.P. FM
22:50 Mario Dimitrijević trio

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

2 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
vesna
18.07.2019. 11:08

Molim vas za tacnu informaciju kada je defile budnjara ispred Robne kuce jer ste onomad. kao sto su I dr.mediji, objavili da je u petak u 19.45h.Hvala.