Zakotrljala se fudbalska sezona

Proteklog vikenda na terenima Srpske lige „Istok“ počelo je takmičenje u sezoni 2019/20., GFK Dubočica je već na startu priredila neprijatno iznenađenje za više od 800 gledalaca. Na svom terenu poražena je od ekipe Budućnosti iz Popovca rezultatom 3:0.

Prilika za fudbalski brejk je u 2. kolu kada sa puno optimizma Dubočica odlazi u goste ekipi Rembasa iz  Resavice, gde će pokušati da pobedom dođe „na nulu“, obzirom na to da je takmičenje počela sa minus tri boda.

U komšijskom derbiju, „večitih rivala“ Moravac Orion je kao gost bio bolji od Jedinstva u Bošnjacu, rezultatom 1:0.

U drugom kolu, Jedinstvo će ponovo biti domaćin, ovog puta ekipi SFS Borac iz Paraćina dok će Moravac Orion na svom terenu dočekati Budućnost iz Popovca i pokušati da skine skalp jednom od favorita za plasman u Prvu ligu Srbije.

Pod vođstvom trenera Gorana Đorđevića, Radan iz Lebana nastavlja seriju dobrih igara iz prošle polusezone pa će na krilima pobede nad Timočaninom iz Knjaževca igrači iz Lebana pokušati da i u Varvarinu protiv Temnića naprave dobar rezultat.

Na svom novom debiju u Srpskoj ligi, ekipa Vlasine je kao gost savladala SFS Borac rezultatom 3:1 pa se s pravom očekuje da pred brojnom publikom na svom terenu uzme meru ekipi Car Konstantina iz Niša.

 

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare