Miša Vacić osnovačku skuptinu Srpske desnice držao u zgradi Policijske stanice u Nišu, MUP to demantuje (VIDEO)

Foto: Instagram Miša Vacić

Predsednik Srpske Desnice Miša Vacić osnovao je danas Opštinski odbor te stranke u zgradi Policijske stanice Pantelej u Nišu, što pokazuje i snimak koji je on okačio na svoj Instagram, međutim u MUP-u to demantuju.

Na Vacićevom snimku se vidi kako on, po svoj prilici danas po podne, ulazi u zgradu na kojoj je natpis „Policijska stanica Pantelej“, u istoimenoj niškoj gradskoj opštini, uz reči: „evo ovde ćemo održati Skupštinu Opštinskog odbora Pantelej u Nišu“. Na ulazu u zgradu dočekale su ga pristalice njegove stranke, a on je potom prošao kroz hodnik i ušao u salu u kojoj je održana stranačka skupština.

“Na trenutak se u hodniku video i policijski šalter za građane, iza kojeg je, kako se naslućuje, sedeo policijski službenik”, piše Danas.

Nešto kasnije nakon objavljivanja snimka Direkcija policije saopštila je da su apsolutno netačni navodi pojedinih opozicionih političara da se skup „Srpske desnice“ održao u prostorijama Policijske ispostave Pantelej.

“Pomenuti skup je održan u zgradi u Knjaževačkoj ulici koja je vlasništvo lokalne samouprave i u čijoj je isključivo nadležnosti korišćenje iznajmljivanje sale u kojoj su bili aktivisti Srpske desnice. Policijska ispostava Pantelej koristi samo jedan deo pomenute zgrade, ali ne i navedenu salu, dok se u drugom delu ovog objekta nalazi Mesna zajednica Moše Pijade“, navodi se upolicijskom saopštenju.

Direkcija policije u svom saopštenju zaključuje “da je šokirana iznošenjem skandaloznih neistina od strane pojedinih opozicionih političara i apeluje na sve da ne šire neistinite informacije i zloupotrebljavaju policiju u cilju svojih političkih obračuna, čime nanose štetu policijskim službenicima koji brinu o bezbednosti svih građana naše zemlje”.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

2 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Nikola
19.11.2019. 12:57

Sledece sto mozemo ocekivati je da se formirajj crne trojke koje ce se obracunavati sa neistomisljenicima.Draga moja srbijo,definitivno je da moze biti jos gore,na zalost bicemo svedoci tih dogadjaja.Nasa deca ce citati o tome u feljtonima ,a mi cemo se stideti jer smo cutanjem davali podstrek svemu tome.

Tasa
19.11.2019. 21:01

Srpskoj desnici mogu da se prikljuce samo osobe s one strane zakona. A za Vacica je dovoljan samo jedan predratni zandarm, kada su takvi kaznjavani skidanjem pantalona i sibanjem. Tada bi se videla njegova hrabrost.