Grad na sudu dobio “Ćošku”, sada sledi uređenje izletišta

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Gradski javni pravobranilac Đurđica Đorđević saopštila je da je pravosnažno okončan parnični postupak po tužbi Grada Vranja protiv Privrednog društva za ugostiteljstvo, turizam i usluge “Vranje Doo” u stečaju.  

Kako se navodi na gradskom sajtu, po presudi, utvrđeno je pravo svojine Grada Vranja na katastarskim parcelama 2985, površine 8.405m2 i 2986 površine 1.424m2 u naselju “Ćoška”.

Prema rečima Đorđevićeve, nakon promene više sudova, od opštinskog, preko okružnog, sve do privrednog, pravosnažno je završen višegodišnji postupak na ovim parcelama.

“Grad Vranje, kao vlasnik, konačno će imati pravni osnov za uređenje izletišta “Ćoška” naredne godine, što je više puta najavljivao i gradonačelnik dr Slobodan Milenković. Eventualno infrastrukturno uređenje će biti prilagođeno potrebama građana, ali i prvenstveno naučno – vaspitnom radu učenika osnovnih i srednjih škola, organizovanjem škola u prirodi”, istakla je Đorđevićeva.

Parnični postupak po tužbi Grada Vranja trajao je punih 12 godina.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare