Cvetanović: Romi su uvek bili uz nas u teškim trenucima

Gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović je povodom 8. aprila, Svetskog dana Roma uputio čestitku svim pripadnicima romske populacije grada Leskovca.

On je ohrabrio pripadnike romske populacije u Leskovcu da istraju u zajedničkoj borbi protiv mnogo težeg “nevidljivog neprijatelja“ podsetivši da su Romi bili uz svoju državu i pre 20 godina kada su zajedno sa većinskim narodom branili zemlju protiv vidljivog neprijatelja.

„Svim pripadnicima romske populacije čestitam Svetski dan Roma, želim im puno sreće, zdravlja i uspeha, i da zajedničkim snagama pobedimo korona virus“.

Cvetanović se osvrnuo na rezultate koji su postignuti u poslednjih godinu dana, istakavši kompletno uređenje naselja Sat mahali, ulice Sutjeska i Radanska, izradu planova za naselje „Slavka Zlatanovća“, dozvolu za izgradnju crkve, kao i pomoći socijalno ugroženim ljudima.

„Siguran sam da ćemo u narednom periodu mnogo više uraditi za romsku populaciju, jer je u planu da se u najvećem naselju u Podvorcu uradi rekonstrukcija kanalizacije, vodovodne mreže i asfaltiranje ulica, i siguran sam da će romska populacija biti zadovoljna našim stavom, jer su oni to zaslužili“, poručio je Cvetanović.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

1 Komentar
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Jašarević
09.04.2020. 15:40

hvala Gradonačelniće ali svi znamo da nas ne voliš