Nakon pauze od dva i po meseca Surdulica otvara vrata fudbala

Prvo kolo nakon pauze Radnik odigrava na domaćem terenu u subotu protiv novosadskog Proletera. Dva tima susrela su se u Novom Sadu sredinom oktobra prošle godine u okviru prvog dela prvenstva, kada je bodove sa meča zadržao domaćin.

Meč će se igrati bez publike na tribinama, a direktan prenos obezbeđen je na prvom kanalu TV Arena Sport

Ovo je bila najduža pauza u fudbalu do sada i smatram da je izuzetno dobro što je donešena odluka da se odigraju ova četiri kola i nastavi takmičenje u KUP-u kako bi se svi vratili fudbalu, kaže šef stručnog štaba Simo Krunić.

„Imali smo ovaj mali pripremni period za nastavak prvenstva, no moramo uzeti u obzir da smo u to ušli iz nemogućih kućnih uslova za vežbanje u vreme vanrednog stanja. Za ovaj period smo koliko, toliko uspeli da se pripremimo za nastavak prvenstva i verujem da će se to odraziti i kod nas i kod ostalih ekipa. Svi smo u istoj situaciji i kod svih će se osetiti iste posledice. Nastavljamo prvenstvo po novim uslovima koje svi trebamo poštovati, dobro je to što se mečevi direktno prenose na televiziji, a evo od ponedeljka će moći i prisustvo jednog broja gledaoca“, dodaje on.

Što se tiče tima s kojim će se izaći pred goste iz Novog Sada, Krunić navodi da će to ostaviti za momenat pred sam meč, a pozdravlja odluku kojom se broj igrača za zamenu povećavana na pet, što bi maltene značinilo izmenu skoro polovine tima na utakmici:

„Ne zavisimo samo od jednog igrača. Imamo dosta kvalitetnih momaka koji su spremni i bez obzira na to ko bude izašao na teren mora ispoštovati odnos prema igri na način i u utakmicama koje smo ranije igrali“, ističe Krunić.

Utakmira Radnik – Proleter igra se u subotu na Gradskom stadionu u Surdulici, početak je zakazan za 15 časova. 

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare