Teško povređena devojka u sudaru sa kamionom, vatrogasci sekli automobil da je izvuku

Na magistralnom putu Niš – Priština kod Merošine dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je dvadesetrogodišnja devojka zadobila teške telesne povrede.

Ona je nakon što joj je ekipa prokupačke Hitne pomoći ukazala pomoć, hitno prebačena u niški Klinički centar, saznaje Kurir.

Prema prvim informacijama do kojih su novinari došli, u ovoj nezgodi došlo je do kontakta između kamiona i automobila marke „mercedes“ u kojem je bila A.Đ. (23) iz Prokuplja.

Do kontakta je došlo na takozvanom Debelom brdu, oko 11 časova. U toj nezgodi, A.Đ, koja je bila vozač „mercedesa“ je zadobila kontuziju glave, povrede kičme i u teškom stanju je prebačena u niški Klinički centar.

Kako bi izvukli povređenu devojku iz automobila, morali su da intervenišu i vatrogasci, koji su presekli automobil, jer je ona bila zaglavljena u njemu.

Povređena devojka je svesna i komunikativna, saznajemo u Kliničkom centru u Nišu.

Lekari za sada ne mogu da se precizno izjasne da li je van životne opasnosti ili ne.

Portparol Kliničkog centra Nikola Marković kaže da je devojka hitno primljena i smeštena na odeljenje reanimacije.

„Pacijentkinja je svesna i komunikativna, urađena je kompletna dijagnostika, te će se stepen povreda znati nešto kasnije. Kosnultovani su lekari svih potrebnih specijalnosti, tako da će oni odlučivati o daljem toku lečenja. Za sada nezahvalno je prognozirati da li se neposredno nalazi u životnoj opasnosti“, rekao nam je Marković.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare