Leskovački „Drvopromet“ po treći put na prodaji

Oglašena je po treći put prodaja preduzeća u stečaju „Drvopromet“ doo Leskovac sa ukupnom početnom cenom od 108.421.884,96 dinara, koja može da se kupi i iz dva dela, kako stoji u oglasu, a javno nadmetanje održaće se 2. septembra ove godine u 12 sati u Privrednom sudu u Leskovcu.

Deo firme u Leskovcu, odnosno, kompleks drvne industrije s pripadajućim građevinskim i poljoprivrednim zemljištem, kao i mašinska oprema u Nakrivnju sa 10 objekata procenjena je na 45.732.695,96 dinara.

This slideshow requires JavaScript.

Početna cena za kompleks u selu Stenjevac kod Despotovca je 60.689.188,80 dinara, a ono što je za potencijalne kupce važno jeste da pored objekata i zemljišta, „Drvopromet“ poseduje i mašinu za izradu furnira, jedinstvenu u Evropi, koja je svojevremeno za ovo preduzeće izrađena u Italiji, a za potrebe proizvodnje u u Južnoafričkoj Republici.

Kupci mogu da pazare odvojeno ove celine ili u jednom paketu.

Depozit za objekte i zemljište kod Despotovca je 43.349.420,00 dinara. A za one kod Leskovca 32666.211,40 dinara.

This slideshow requires JavaScript.

Profakture se mogu preuzeti u kancelariji stečajnog upravnika Dejana Petkovića, u Leskovcu, ulica Đorđa Lešnjaka br 7/7, svakog radnog dana od 10 do 14 sati, a rok za otkup prodajne dokumentacije je 28.avgust 2020.godine.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare