Očistili dečija igrališta, sportske terene i mobilijare

U subotu 19. oktobra pripadnici Eko gerile Niš održali su akciju čišćenja na Bulevaru Medijana, a akcija je bila usmerena na nekoliko dečjih igrališta, mobilijara i sportski teren između Bulevara Medijana i ulice Majakovskog.

“Time smo hteli da pre svega najmlađima učinimo prostor za igru lepšim i urednijim. Nažalost, odziv sugrađana nije bio zadovoljavajući tako da akcija nije mogla biti izvedena kao što je planirana da obuhvati malo veći potez, jer ovaj bulevar predstavlja jedno od prljavijih mesta u gradu”, kažu iz Eko gerile Niš.

Na ovaj način, dodaju, obeležili Svetski Dan čišćenja i u Nišu, koji se svake godine obeležava tog datuma i nadaju se da su pritom dali bar mali doprinos svom gradu.

 

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare