U Bojniku potpisani ugovori o sufinansiranju 9 medijskih projekata

Predsednik opštine Bojnik Nebojša Nenadović potpisao je danas ugovore sa predstavnicima medija o sufinansitanju projekata od javnog značaja. Od 16 projekata komisija je odobrila 9, a među njima je samo jedna medij van teritorije ove opštine.

Opština Bojnik je ove godine izdvojila tri miliona dinara za sufinansiranje medija.

Agencija za medijsko istraživanje Jugsport iz Lebana i portal Vesti i oglasi Juga iz Leskovca dobili su po 50.000 dinara za projekat „Sport za mlade“, dnosno, „Nova slika Bojnika – Pustorečka razglednica“.

Manuela Radojković pr Proizvodnja kinematografskih dela, audio-vizuelnih proizvoda i televizijskog programa Helloanimation Niš  dobila je 140.000 dinara za projekat „Zdravstvena zaštita u Bojniku’“.

Preduzeću za emitovanje radio programa i trgovinu Radio „016“ d.o.o.Leskovac, odobrena su sredstva u iznosu od 120.000,00 dinara za projekat „Treba da znamo“, LIDIJi KOVAČEVIĆ PR Računarsko programiranje Radan soft Brestovac 150.000 dinara 150.000, Centru za edukaciju i razvoj, portalJugmediii iz Leskovca 200.000 za projekat „Kultura – temelj budućnosti“, TV 4S Bojnik700.000 za projekat „Hronika opštine Bojnik“, portal Info centar Juga Medveđa 250.000 za projekat „Ipak je ovde bolje“ i Televizija A.D Leskovac 250.000 za projekat „Bojnik – mesto sa perspektivom“.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare