Od 36 testiranih u Vlasotincu, 15 pozitivnih na koronu

Uprkos vanrednoj situaciji, uvedenoj pre 15 dana, epidemiološka situacija u opštini Vlasotince se ne smiruje, što pokazuju i današnji rezultati antigenskih i PCR testova na virus korona.

Tokom današnjeg dana, naime, u vlasotinačkom Domu zdravlja je antigenskim testovima testirano 36 osoba od kojih je 15 pozitivno, dok PCR testovi pokazuju da je u poslednja 24 sata zaraženo još 12 Vlasotinčana.

Štab za vanredne situacije preduzeo je još jednu meru, a to je da se od danas nastava u dvema srednjim školama u varoši Vlasotince prati na daljinu u naredne dve nedelje jer se te škole sa 900 učenika ubrzano prazne od učenika i nastavnika.

Reč je o tehničkoj školi i o Gimnaziji koje kosrite istu zgradu.

Kako nezvanično saznajemo, virus se iz porodica proširio i na škole, s obzirom da su na spiskovima zaraženih po više imena sa istim prezimenima.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

1 Komentar
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Bezimenko
25.11.2020. 22:49

Sve je ovo laz ima ih vise nego sto pisu I ne samo gimnazija I tehnicka nego I osnovna skola u kojoj idu djaci od 1 do 4 sramota a sve se to krije.i nasa deca idu u tu skolu gde su pozitivni ali jbg.takva opstina ne prica se sve se to zatalaska da se nezna I opstina je puna covida 19 ali I to se krije e moja Srbijo gde smo dosli Sramotaaaa